Boek Dutchweekend Gerlos in oktober en maak kans jouw reissom terug te winnen

Ter introductie van nieuwkomer Dutchweekend Gerlos bieden we je een wel heel mooie kans. Deze maand is het namelijk Dutchweekend Gerlos maand bij Summit Travel. Wanneer je vóór 1 november 2016 boekt, maak je kans om jouw reissom terug te winnen!

Dutchweekend Gerlos

Na de succesvolle edities van het Dutchweekend evenement in Saalbach en Sauze d’Oulx is het nu tijd om het bruisende Gerlos oranje te laten kleuren. Het dorp heeft ons gevraagd het skiseizoen in Dutchweekend-stijl af te sluiten. Het recept is simpel: gezellige feestjes op de piste en in het dorp, een relaxte sfeer en natuurlijk veel wintersportplezier. In Gerlos heb je namelijk toegang tot het complete Zillertal. Dutchweekend Gerlos 2017 zal plaatsvinden van 29 maart tot 2 april 2017. 

Hoe kun je meedoen?

Boek in oktober 2016 een Dutchweekend Gerlos arrangement voor minstens twee personen. Op vrijdag 2 november 2016 wordt ad random de winnaar getrokken, waarvan Summit Travel de reissom voor 1 persoon vergoedt (tot max. 500 euro).

Voor ieder wat wils

Tijdens het Dutchweekend is het een streven het iedereen naar de zin te maken. Zo selecteren we zorgvuldig de accommodaties en kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod. Zo hebben we bijvoorbeeld Pension Ville Sonne. Dit pension is rustig gelegen achter de hoofdstraat en is ingericht naar authentieke Tiroler stijl. Wie voor meer luxe kiest, zit goed in hotel Grubachhof. Dit 4-sterren hotel beschikt o.a. over een uitgebreide wellnessruimte, ontbijtbuffet en 5 gangen diner. Bij goede sneeuwcondities is het mogelijk tot aan de deur van dit hotel te skiën. Bereid je liever zelf alle maaltijden? Kies dan voor appartementen in Schönblick!

Winnaar

Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de actie. Op vrijdag 2 november 2016 maken wij hier de winnaar of winnares bekend. Houd Facebook dus in de gaten!