Dutchweek 2020: er staan weer onvergetelijke evenementen gepland!

erwijl de zomer nog in volle gang is zijn wij alweer druk bezig voor het nieuwe wintersportseizoen. Zo staan ook de Dutchweek events voor 2020 alweer gepland. Het beloven ook in 2020 weer spetterende en onvergetelijke evenementen te worden met een hoop plezier op de piste en in de bijbehorende skidorpen. In deze blog vind je in het kort informatie over de verschillende Dutchweek evenementen met de bijbehorende data. Zien we je daar?

Dutchweek Kirchberg: 15 tot 19 januari 

Nieuw in 2020 is Dutchweek Kirchberg. Kirchberg staat bekend als één van de meest gezellige skiresorts van Oostenrijk en is dan ook een ontzettend populaire bestemming voor een skivakantie. De eerste editie van Dutchweek Kirchberg belooft dan ook weer een spetterend evenement te worden. Vele liefhebbers van skiën, snowboarden, après-ski en een hoop gezelligheid zullen van 15 tot 19 januari 2020 in Kirchberg te zijn voor dit Dutchweek evenement!

In 2020 de eerste editie van Dutchweek Kirchberg
In 2020 de eerste editie van Dutchweek Kirchberg

Dutchweek Zell am See-Kaprun: 22 tot 26 januari 

Dutchweek Zell am See-Kaprun wordt deze winter voor de tweede keer georganiseerd. Dit gezellige en stijlvolle winter evenement gaat plaatsvinden van 22 tot 26 januari 2020. Van après-ski tot clubavonden, je vindt het tijdens Dutchweek Zell am See-Kaprun allemaal. Er hangt een bruisende sfeer op de piste en in de stadjes.

Dutchweek Zell Am See - Kaprun | © MarcVerhees Fotografie
Dutchweek Zell Am See – Kaprun | © MarcVerhees Fotografie

Dutchweek Italia: 11 tot 15 maart

Ook in Italië vindt er een Dutchweek evenement plaats, namelijk Dutchweek Italia. Dutchweek Italia wordt gevierd in het Italiaanse skioord Sauze d’Oulx. Naast de feestjes en gezelligheid geniet je hier van de overheerlijke Italiaanse keuken. Een goede bodem leggen is uiteraard belangrijk tijdens een Dutchweek evenement. Daarnaast staat Sauze d’Oulx bekend als een authentiek dorpje met sfeervolle en smalle straatjes. Dutchweek Italia is the place to be van 11 tot 15 maart 2020. Lees in deze blog meer over Dutchweek Italia 2019! 

Dutchweek Italia | © Thijs Huizer
Dutchweek Italia | © Thijs Huizer

Dutchweek Saalbach: 18 tot 22 maart 

Na al 5 geslaagde edities krijg je in 2020 de kans om aanwezig te zijn bij alweer de zesde editie van Dutchweek Saalbach. Zorg ervoor dat je van 18 tot 22 maart 2020 aanwezig bent bij Dutchweek Saalbach. Geniet van de bruisende sfeer op de piste en in het dorp. Wist je dat Saalbach een autovrije dorpskern heeft? Je kunt dus rustig door het dorp slenteren. Er worden tijdens Dutchweek stijlvolle feesten georganiseerd, van après-ski tot clubavonden.

Dutchweek Saalbach | © Photography: Twycer / www.twycer.nl
Dutchweek Saalbach | © Photography: Twycer / www.twycer.nl

Dutchweek Gerlos: 28 maart tot en met 4 april 

Ook Dutchweek Gerlos mag niet ontbreken op je bucketlist. Van 28 maart tot en met 4 april 2020 vindt de derde editie plaats van dit stijlvolle end-of-season evenement in Oostenrijk. Gelegen in het hart van de Zillertal Arena staat Gerlos bekend om de goede sfeer, geweldige artiesten, stijlvolle feesten, moderne skiliften en schitterende pistes. Gerlos is één van de Oostenrijkse skioorden dat al sinds jaar en dag populair is onder de Nederlandse wintersporters. Dit evenement vindt een hele week plaats, maar ga je liever wat korter? Dan is dat ook mogelijk! Ga bijvoorbeeld van woensdag tot zondag

Dutchweek Gerlos | © Photography: Stephan Versluis & Christ Clijsen
Dutchweek Gerlos | © Photography: Stephan Versluis & Christ Clijsen

Dutchweek Val Thorens: 25 april tot en met 2 mei

Dutchweek Val Thorens is een echte seizoensafsluiter in Frankrijk en vindt plaats van 25 april tot en met 2 mei 2020. Skiën in de voorjaarszon en vervolgens een plekje zoeken in de zon op de terrassen. Dit festival wordt georganiseerd in de meivakantie en belooft weer één groot feest te worden.

Dutchweek Val Thorens
Dutchweek Val Thorens

Naar welk Dutchweek 2020 evenement ga jij?

Het mag duidelijk zijn dat er weer onvergetelijke evenementen op het programma staan. Deze skidorpen gaan tijdens Dutchweek weer oranje kleuren! Heb jij een vaste Dutchweek die je ieder jaar bezoekt of wil je graag een ander Dutchweek event bezoeken?  Mocht je nog vragen hebben over de evenementen of benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact op met onze reisadviseurs! Zij zorgen voor jouw onvergetelijke wintersportvakantie.