Veel nieuwe skidorpen in de Italiaanse Dolomieten in ons aanbod!

Nieuw! Veel nieuwe skidorpen in de Italiaanse Dolomieten in ons aanbod!

Skiën in UNESCO natuurerfgoed? Ga dan naar de Italiaanse Dolomieten! In deze prachtige omgeving geniet je van de adembenemende natuur: er is in de winter genoeg te beleven. Ontdek de ruige rotstorens, glooiende heuvels en diepe dalen. Het schitterende berglandschap is een paradijs voor natuurliefhebbers. Maak prachtige wandelingen, ga langlaufen en geniet van de pistes. In de skigebieden Dolomiti Superski en Skirama Dolomiti hebben wij daarom ons assortiment flink uitgebreid! Ga jij de komende winter genieten van de Italiaanse zon? En dit in combinatie met het overheerlijke eten, fijne wijnen, de vele pistemogelijkheden en gunstige prijzen in de Dolomieten?

Dolomiti Superski

Het skigebied Dolomiti Superski beschikt over zo’n 1.200 kilometer aan geprepareerde pistes. Dit skigebied bestaat uit 12 losse skigebieden die samen dit gigantische skigebied vormen. Ieder deelgebied in Dolomiti Superski heeft een eigen skipas. Ook kun je kiezen voor de Dolomiti Superskipas. Met deze skipas heb je toegang tot alle deelgebieden! Vergeet hier ook zeker de mooiste skitocht van de Dolomieten niet: de Sella Ronda. In dit skigebied heb je dan ook keuze uit veel verschillende skidorpen om te verblijven. Ga naar de mondaine wintersportbestemming Cortina d’Ampezzo of de gezellige wintersportbestemming Bruneck met een authentiek centrum. Maar er zijn nog veel meer dorpen in dit skigebied. Je vindt hier voor ieder wat wils!

Indrukwekkend bergmassief bij Canazei in het skigebied Dolomiti Superski
Indrukwekkend bergmassief bij Canazei in het skigebied Dolomiti Superski

Skirama Dolomiti

Skirama Dolomiti is een skiparadijs met in totaal 380 kilometer aan pistes. Dit skigebied bestaat uit losse skistations die onderling te bereiken zijn met de auto of skibus. Ski hier in een indrukwekkend natuurlandschap met romantische valleien en enorme rotspunten. Deze omgeving ontdekken in de winter zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Een bijkomend voordeel is dat dit skigebied sneeuwzeker is! Ga deze winter naar de moderne ski- en snowboardbestemming Andalo of het trendy wintersportdorp Madonna di Campiglio. Wat dacht je van het kleine traditionele dorpje Fai Della Paganella of het mooie plaatsje Pinzolo.

Skiën in de omgeving van Madonna di Campiglio
Skiën in de omgeving van Madonna di Campiglio

Ga jij op wintersportvakantie in de Dolomieten?

Accommodaties in deze prachtige Italiaanse skidorpen zijn nu bij Summit Travel te boeken. Ga op ontdekking in de indrukwekkende omgeving en voor je het weet wil je nooit meer iets anders dan de Dolomieten. Geniet van het lekkere eten, de goede wijnen en de adembenemende natuur! Heb je nog vragen over de bestemmingen of accommodaties? Wij helpen je graag verder met jouw zoektocht naar de ideale wintersportvakantie! Stuur gerust vrijblijvend een mailtje naar info@summittravel.nl of bel naar 010 – 279 96 32. Onze reisadviseurs staan voor je klaar!