Verhuizing Summit Travel brengt onstuimig weer met zich mee

verhuizing 9

Momenteel geldt er code geel in en rondom het Summit Travel kantoor in Rotterdam. De reden hiervoor is een stressgebied dat zorgt voor onstuimigheid op de werkvloer. Deskundigen zeggen dat dit te maken heeft met de verhuizing van komend weekeinde. Volgens hen zullen de onstuimigheden zeker nog tot maandag aanhouden en worden er op sommige plaatsen flinke hoeveelheden nostalgie verwacht…

In de ochtend kwamen er al berichten binnen van mensen die last ondervonden van de verhuizing. Zo meldden diverse werknemers dat het koffieapparaat was verdwenen en dat de waterkoker het niet meer deed. Mede hierdoor kwam de ochtendspits langzaam op gang. Tevens ontvingen wij meldingen van ladekastjes die overhoop zijn gehaald, de muurdecoratie die naar beneden is gekomen en bureauaccessoires die niet meer te traceren zijn. Eveneens is veel van het administratieve werk in dozen verpakt en kan dus niet meer gebruikt worden. Ondanks de hinder konden werknemers nog wel aan de slag.

De verwachting is dat het stressgebied gedurende het weekend langzaam naar het Oostplein zal wegtrekken en verdwijnen. Na het weekend kunnen we ons weer opmaken voor rustig zomerweer.

Wij ontvingen enkele beelden van de situatie op de werkvloer:

Verhuizing 1
Dozen opgestapeld tot aan het raam… zelfs de fles champagne verhuist mee
Verhuizing 2
Mooie stoelen, maar hebben we ze ooit gebruikt?
Verhuizing 3
Het groene hart verhuist ook mee
Verhuizing 4
Door het onstuimige weer wordt het administratieve werk flink verhinderd

Verhuizing 5

Verhuizing 6
De kunst van het skiën wordt door ons uiterst serieus genomen
Verhuizing 7
Donkere wolken i.p.v. verlichte vergaderzalen
Verhuizing 8
Voorheen de aanvoerroute van koffie en thee…