ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2087 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 19 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Aankondiging Dutchweekend Saalbach 2015

Nieuw Nederlands wintersport evenement ‘Dutchweekend Saalbach’

4 november 2014

Rotterdam - Summit Travel, reisorganisatie gespecialiseerd in wintersportreizen, kondigt Dutchweekend Saalbach 2015 aan. Dit evenement, bedoeld voor groepen vrienden, collega’s, singles en stellen, wordt in 2015 voor de eerste keer georganiseerd in Oostenrijk. Dutchweekend Saalbach vindt plaats van 25 tot 29 maart in de bekende Oostenrijkse wintersportplaats.

Dutchweekend is een evenement waar Nederlandse wintersporters zich een weekend lang kunnen vermaken in een skigebied. Van woensdag tot en met zaterdag vinden er drie feesten per dag plaats: bovenop de piste een stukje Ibiza, onderaan de piste Oostenrijkse après-ski en ‘s nachts clubben met Nederlandse DJ’s. De organisatie van Dutchweekend Saalbach is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en wintersportreisorganisatie Summit Travel.

Dutchweekend concept

Oorsprong

In 2012 is het Dutchweekend concept ontstaan en een jaar later voor het eerst georganiseerd in het Italiaanse Sauze d’Oulx. Zowel in 2013 als in 2014 werd Dutchweekend Italia bezocht door circa 600 Nederlanders, met name groepen vrienden en collega’s. In 2015 zal de derde editie van het evenement in Italië plaatsvinden en vindt tevens de uitrol naar Oostenrijk plaats.

Waarom Saalbach?

Saalbach, een bij Nederlanders geliefde wintersportbestemming, staat bekend om haar knusse karakter en directe toegang tot het omvangrijke skigebied Saalbach-Hinterglemm (200 km piste). De sneeuw wordt tot en met begin april gegarandeerd, mede doordat 90% van de pistes voorzien is van sneeuwkanonnen. Daarnaast is Saalbach al vaker het toneel geweest van grote evenementen en bekend met de organisatie hiervan.

Het skioord is blij met de komst van dit evenement naar het gebied. Bij monde van Wolfgang Breitfuss, directeur van de VVV: “Wir freuen uns sehr auf dem Besuch der viele Holländer im März und wir werden die Organisation gerne hilfen um von diesem Event ein Riesenerfolg zu machen!” Met deze opmerking heeft de gemeente Saalbach toegezegd om in  het weekend van 25 tot 29 maart 2015 het toneel te zijn voor het Dutchweekend. Het nieuwe evenement Dutchweekend Saalbach wordt door hem gezien als een spetterende afsluiting van het seizoen.

Wat vinden de organisatoren?

Robert Flik, oprichter en eigenaar van Summit Travel, is trots op het nieuwe wintersport evenement. “Wat een voltreffer met Saalbach als bestemming... dat gaat weer een mooi feestje worden”, aldus Flik. “We zijn al druk bezig met werven; de eerste mooie boekingen zijn een feit. Het event wordt enthousiast ontvangen!”
Super trots is ook Wim de Zwart, algemeen directeur van evenementenbureau Dutchweek.nl. De Zwart: “Zo gaaf dat we naast Dutchweekend Italia nu ook een eigen event in Saalbach gaan neerzetten! De Dutchweek crew staat te trappelen om er een sfeer- en stijlvol event van te maken waarbij wintersport in combinatie met feesten centraal staat!”

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2022 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer