ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2106 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 19 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 14-03-2022.

Algemeen:
Voor Frankrijk geldt momenteel code groen als reisadvies. Op deze pagina noemen we enkele belangrijke regels en maatregelen, waar je tijdens je wintersportvakantie rekening mee moet houden. Er zijn verschillende regelementen van kracht; één om het land mee binnen te komen, zie "Inreisvoorwaarden" en één die geldt binnen Frankrijk bij het gebruik van o.a. skiliften, horeca en accommodaties, zie "Binnen Frankrijk". Let wel: dit zijn de regels die op dit moment gelden; deze kunnen in de loop van de tijd nog aangepast worden door de Franse overheid!


Bekijk de actuele voorwaarden op Reisadvies Frankrijk op de website van Buitenlandse Zaken

Inreisvoorwaarden:
Iedereen vanaf 12 jaar die naar Frankrijk reist, heeft een coronabewijs nodig, waarmee je aantoont dat je gevaccineerd, getest of genezen (3-G) bent. 

  • vaccinatiebewijs: heeft een geldigheid van 270 dagen na de 2e inenting of boostervaccinatie (of 1e inenting bij Janssen). Voor een geldig vaccinatiebewijs is dus een boostervaccinatie noodzakelijk als je 2e inenting (1e bij Janssen) langer dan 270  dagen geleden was.  
  • herstelbewijs: heeft een geldigheid van 180 dagen. Als dat langer geleden is en je bent later nog gevaccineerd, dus als herstelde personen later zijn ingeënt, is 1 inenting voldoende en deze inenting is 270 dagen geldig als bewijs van binnenkomst.
  • testbewijs: heeft een geldigheid van 72 uur (bij een PCR-test) of 48 uur (bij een antigeentest).


Binnen Frankrijk:
Vanaf 14 maart 2022 zijn er GEEN toegangseisen meer voor o.a. accommodaties, skiliften en horeca! 
Alle faciliteiten zijn weer volledig geopend zonder restricties.Coronamaatregelen ter
plaatse:
Bereid je goed voor en informeer je over de coronamaatregelen in het land van bestemming, maar ook in de landen waar je doorheen rijdt. De ervaring heeft inmiddels geleerd dat de maatregelen tussentijds kunnen veranderen, al naar gelang de besmettingsgraad. Actuele informatie over de coronamaatregelen in  Frankrijk is te vinden op de reiswijzer Frankrijk van de ANWBTesten in Nederland:
We kunnen deze website adviseren: https://coronatest2travel.nl/ (ook vanwege de relatief goede prijs). Het betreft een officiële partner van de ANVR.


Mogelijke gevolgen voor jouw skireis:
Het is je eigen verantwoordelijkheid om te voldoen aan de inreisvoorwaarden. Het niet kunnen voldoen aan deze voorwaarden is geen geldige reden voor gratis annulering (*). Eventuele kosten van PCR- en antigeentesten zijn voor eigen rekening.

(*) Uiteraard blijft onze corona cashback garantie gelden, indien er niet geskied kan worden door een lockdown en/of negatief reisadvies. Daarnaast kun je bij het grootste deel van onze accommodaties dit winterseizoen sowieso tot 6/8/10 weken voor vertrek zonder opgaaf van redenen gratis annuleren.

Disclaimer: Summit Travel B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Coronamaatregelen Frankrijk

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2022 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer