ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
1476 reviews geven ons een
4,7 van 5

Hotel Club MMV Val Cenis

Comfortabel 3-sterren hotel in Val Cenis o.b.v. volpension aan de piste.
vanaf
579
p.p.
incl. skipas
 
  • 300m tot centrum
  • 20m tot skilift
  • 20m tot piste
  • volpension
  • Informatie
  • Beschikbaarheid

Wintersport in Hotel Club MMV Val Cenis

Hotel Club MMV Le Val Cenis 3* is een comfortabel hotel met een warme uitstraling. De afstand tot de piste en skilift is slechts ca. 20 meter. Het centrum ligt iets verderop.

In het hotel vind je o.a. een receptie, lounge, restaurant, bar, terras, een verwarmd binnenzwembad en skiberging. Wi-Fi is gratis in het gehele hotel (low-speed). Er is ook een wellness (op afspraak en toegang vanaf 18 jaar) met o.a. een sauna en een jacuzzi. Je kunt gratis pakeren bij het hotel.

Hotel Club MMV Le Val Cenis telt 55 kamers voor 2, 3 of 4 personen aanbieden (kamers voor 5 personen op aanvraag). De kamers zijn voorzien van o.a. een badkamer met ligbad of douche, toilet, telefoon, en een televisie. Verder zijn er 1- of 2-persoonsbedden in de kamers. In de 4- en 5-persoonskamer kan er ook een stapelbed zijn.

Je kunt gratis deelnemen aan het dagelijkse animatieprogramma. Voor kinderen zijn er meerdere clubs: voor baby's/kids van 18 maanden t/m 3 jaar is er opvang (alleen in de schoolvakanties tegen betaling); er is een miniclub (4 t/m 6 jaar), een juniorclub (7 t/m 10 jaar) en tijdens de schoolvakanties zijn er ook clubs voor jongeren (11 t/m 15 jaar). De kinderen worden in deze clubs op professionele en creatieve wijze bezig gehouden met diverse activiteiten, binnen en buiten.

Je verblijft hier op basis van volpension* met een ontbijtbuffet, lunch (of lunchpakket) en dinerbuffet. Tafelwijn en vruchtensap zijn bij de maaltijden inbegrepen. Er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Op aanvraag en tegen bijbetaling kun je ook verblijven op basis van all inclusive.

*vanaf 28 maart 2020 verblijf je zonder bijbetaling op basis van all-inclusive waarbij warme dranken, frisdranken, sapjes en geselecteerde alcoholische dranken ook zijn inbegrepen.
Prijzen en Boeken

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2020 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer