De beste skigebieden van Frankrijk voor snowboarders

lees verder

Met de bus op wintersport: de 5 voordelen

lees verder

Blauwe pistes: welke skigebieden in de Alpen zijn de toppers?

lees verder

Dutchweek Norway: een onvergetelijke ski-ervaring in het hoge Noorden

De Dutchweek is inmiddels een begrip binnen de wintersportwereld en keert jaarlijks terug in Sauze d’Oulx, Saalbach en Gerlos. Volgend jaar gaan we een stapje noordelijker en verplaatst het Oranje-getinte feest zich wel naar een heel bijzondere locatie: Myrkdalen... lees verder  »

Met de bus naar de sneeuw: zorgeloos, comfortabel en voordelig

Nog 950 kilometer naar Gerlos? Is de navigatie van slag? Je medereiziger zit al in dromenland, terwijl jij je concentreert op de snelweg. Was de bus nu niet handiger geweest? Languit in de stoel, drankje erbij. De muziek... lees verder  »

Blauwe pistes: welke skigebieden in de Alpen zijn de toppers?

Voor de beginnende, licht gevorderde, recreatieve en zondags-skiërs is zijn de blauwe pistes belangrijke ingrediënten voor een geweldige wintersport. Verspreid over de Alpenlanden tref je diverse skigebieden met een grote hoeveelheid blauw op de pistekaart.

Wintersportseizoen 17/18: Deze ontwikkelingen kun je verwachten in Oostenrijk

In de hooggelegen gebieden viel vorige maand al sneeuw en dit betekent natuurlijk maar een ding: de winter komt eraan! Uiteraard heeft men in de skigebieden niet stilgezeten tijdens de zomermaanden en is er hard gewerkt om het... lees verder  »

In deze 10 skigebieden beleef je een witte kerst

Het blijft een vraag die menig winterliefhebber bezighoudt: krijgen we dit jaar een witte kerst? In Nederland lijken de kansen steeds kleiner te worden, maar wie het ‘hogerop zoekt’ zal zeker geluk hebben. Wil je sneeuwzekerheid met kerst en... lees verder  »