Skigebieden in de Alpen met een groot aanbod aan blauwe piste

lees verder

De beste skigebieden van Frankrijk voor snowboarders

lees verder

Met de bus op wintersport: de 5 voordelen

lees verder

Wintersport Noorwegen, ontdek het wintersportparadijs van Scandinavië

Wintersport in Noorwegen, het is weer eens wat anders. Veelal richten we onze blik op de Alpenlanden voor een ski-avontuur. Echter wie zijn of haar blik wat meer naar het Noorden richt, treft daar een prachtig winterwonderland met... lees verder  »

Willingen-Ettelsberg: heerlijk tussendoortje dicht bij huis

Het Duitse Sauerland zal bij de meeste wintersportliefhebbers toch wel een belletje doen rinkelen. Dit prachtige gebied kenmerkt zich door hoge heuvels en een aantal uitstekende dorpen en skigebieden. Willingen–Ettelsberg is daar een goed voorbeeld van. De onbetwiste... lees verder  »

Het Berchtesgadener Land: een verzameling kwaliteitsskigebieden op Duitse bodem

Je hoeft niet altijd diep de Alpen in om een mooi skigebied te vinden. Je vindt in Duitsland, nog voor de grens met Oostenrijk/Zwitserland, een aantal prachtige gebieden. Zo is het Berchtesgadener Land een prima wintersportbestemming in Duitsland. Wij vertellen je waarom!

Naar je wintersport bestemming via Eindhoven Airport

Voorkeuren blijven natuurlijk altijd verschillen. De een reist het liefst per auto naar zijn wintersport bestemming en de ander kiest voor het vliegtuig. Voor wie met het vliegtuig reist hebben we enkele gemakkelijke tips als u vliegt vanaf... lees verder  »

Garmisch-Partenkirchen: een Olympische topper aan de voet van de Zugspitze

De belangrijkste aanrijdroute naar de Alpen gaat natuurlijk door Duitsland. Echter heeft het land veel meer te bieden dan ‘ de autobahn, baustellen en stau’. Je kunt er namelijk ook prima wintersporten. Dit doe je bijvoorbeeld in het... lees verder  »