De leukste accommodaties voor een onvergetelijke familiewintersport!

Wat hebben we het gemist: op wintersport met het hele gezin… puur genieten! Tijdens de autorit alvast meezingen met de leukste après-ski muziek, met elkaar de first tracks zetten, genieten van lekkere Schnapps op het terras terwijl de kinderen zich vermaken bij de miniclub en natuurlijk mag een sneeuwballengevecht niet ontbreken… Maar waar ga je naartoe en welke accommodaties zijn geschikt voor jullie familiewintersport? Lees snel verder, want wij zetten een aantal pareltjes van accommodaties voor je op een rij die je nu al kunt boeken.

Familiewintersport in Serfaus

We beginnen gelijk met de crème de la crème… het sneeuwzekere Serfaus. Dit authentieke wintersportdorp is een zeer populaire familiebestemming. Er zijn maar weinig skidorpen die zodanig gericht zijn op kinderen. Zo zijn er vele leuke activiteiten voor de kids. Je kunt bijvoorbeeld naar het kleine pretpark Murmlipark, een waar paradijsje voor (kleine) kinderen, of naar de Kinderscheealm op de berg van Serfaus waar ze hun eerste pizzapunt leren maken en zich urenlang kunnen vermaken op de ski’s.  

familiewintersport - Hotel Tirolerhof
Hotel Tirolerhof

In het autovrije centrum vind je het 3-sterrenhotel Tirolerhof. In dit traditionele hotel staat gastvrijheid centraal. Je vindt er dan ook goede faciliteiten zoals een fijne wellness. Tegenover het hotel ligt een metrohalte en binnen enkele minuten zit je in de skilift… wel zo makkelijk! Je brengt de kinderen bij de gezellige opvang ‘Murmlikrippe’ en bezorgt ook hen een onvergetelijke vakantie. Je boekt nu al vanaf €550,- p.p. op basis van logies & ontbijt en inclusief skipas.  

Met het gezin naar Bad Kleinkirchheim

Ben je echt even toe aan een ‘relax’-vakantie met het hele gezin? Bad Kleinkirchheim is de perfecte plek om te genieten van de rust en een gemoedelijke sfeer. Je bent hier omringd door maar liefst 103 kilometer aan prachtige pistes met verschillende Kinderlanden en babyliften.

Familiewintersport - Familienferiendorf Kirchleiten Grosswild
Familienferiendorf Kirchleiten Grosswild

In de wijk St. Oswald in Bad Kleinkirchheim ligt het leuke appartementendorp Familienferiendorf Kirchleiten Grosswild. De skilift ligt op slechts 200 meter afstand en bij goede sneeuwcondities kun je terugskiën tot op ca. 100 meter van de accommodatie. De appartementen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en hebben mooie faciliteiten. Zo kunnen de kinderen terecht in de speelkamer en kun je zelf ontspannen in de sauna. Ook heb je de mogelijkheid om kinderopvang bij te boeken. Ideaal voor een gezellige familiewintersport! Je boekt nu al vanaf €239 p.p. op basis van logies en inclusief skipas.

Familiewintersport in Saas-Fee

Het Zwitserse Saas-Fee, ook wel bekend als ‘de parel van de Alpen’, is een uniek wintersportdorp met hoogtes tot maar liefst 3600 meter. Door de hoge ligging van het skigebied kun je er zelfs tot diep in het voorjaar skiën! De pistes zijn geschikt voor ieder type skiër en bij de diverse skischolen leren kinderen spelenderwijs hun eerste pizzapuntje te maken. Nog even een andere tip van ons: Net buiten het dorp vind je een leuk avonturenparcours met verschillende touwbanen en een rodelbobbaan. 😊

familiewintersport - Swiss Family Hotel Alphubel
Swiss Family Hotel Alphubel

Op slechts 300 meter van het gezellige centrum vind je het 3-sterrenhotel Swiss Family Hotel Alphubel. Het is de perfecte accommodatie voor families met kinderen. Zo zijn er o.a. 2 ruime speelkamers met talloze spelletjes, vind je er een leuke kinderclub die van maandag tot en met vrijdag geopend is en is er een kinderopvang waarbij diverse activiteiten worden georganiseerd. Je boekt nu al vanaf €499 p.p. op basis van halfpension en inclusief skipas.

Met het gezin naar Les Saisies

In Frankrijk vind je ook verschillende familievriendelijke wintersportdorpen. Denk eens aan Les Saisies, wat niet alleen goede zoncondities heeft, maar ook een perfecte ligging in het skigebied Espace Diamant. Door de compacte deelgebieden en eenvoudige pistes kun je gemakkelijk met de hele familie op pad en raak je elkaar niet snel kwijt of kunnen kinderen zelfs alleen op pad om de omgeving te ontdekken… wel zo fijn!

familiewintersport - Résidence MMV Les Chalets des Cimes
Résidence MMV Les Chalets des Cimes

Op een fijne ski-in, ski-out locatie ligt Résidence MMV Les Chalets des Cimes. Deze 4-sterrenappartementen zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. Kinderen van alle leeftijden kunnen hier deelnemen aan dagelijkse animatieprogramma’s speciaal gericht op hun leeftijdsgroep. Ook kunnen ze genieten in het verwarmde zwembad terwijl jij al ouder ontspant in de wellness van de accommodatie. Je boekt nu al vanaf €212 p.p. op basis van logies en inclusief skipas. Een goede keuze voor een wintersport met de gehele familie!

Wintersport met het gezin, dat is een feest voor iedereen. Staat jouw perfecte accommodatie voor wintersportseizoen 2021-2022 er niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze reisadviseurs en geniet met zijn allen van de sneeuw!

wintersport met het gezin