Droom weg bij deze parels van accommodaties in Jochberg!

In Oostenrijk ligt het kleine en langgerekte skidorp Jochberg op 923 meter hoogte. Er hangt in dit dorp een gezellige sfeer en typerend is de barokke kerk. Jochberg ligt in het hart van de Kitzbüheler Alpen en is een goed uitgangspunt voor actieve wintersporters. Daarnaast staat Jochberg bekend als een kindvriendelijke wintersportbestemming. Bij de Hausleiten sleeplift vind je voor kinderen een kinderland en een skischool. Daarnaast vind je hier diverse blauwe afdalingen. Ontdek in het skigebied Skigrossraum Kitzbühel in totaal 179 kilometer aan pistes. Jochberg is een nieuwe bestemming in ons aanbod en hier horen nieuwe accommodaties bij. Dit zijn niet zomaar accommodaties, we bieden 4 luxe accommodaties aan in Jochberg! In deze blog vertellen we je meer over deze prachtige accommodaties. 

Speciaal bij deze accommodatie

Appartement Chloé, appartement Hermann, Chalet Evian en Penthouse Laura bevinden zich in hetzelfde complex. Naast het feit dat het luxe accommodaties zijn, ontvang je via Summit Travel nog een leuke extra! Speciaal bij een boeking via Summit Travel ontvang je elke dag een gratis après-ski pakket voor iedere reiziger. Dit après-ski pakket bestaat uit 2 drankjes en 5 hapjes: dat is dus elke dag genieten! Je hebt bij deze accommodatie de mogelijkheid om tegen betaling shuttle service, boodschappenservice en ontbijtservice bij te boeken.

Appartement Chloé in Jochberg

Appartement Chloé in Jochberg kan worden omschreven als een knus en luxe ingericht appartement. Het appartement ligt tegen de berg aan en heeft daardoor een rustige ligging. Appartement Chloé is geschikt voor 2 personen. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het complex en heeft een oppervlakte van 40 m2. Tijdens je verblijf heb je elke dag 1 uur toegang tot de wellness.

Appartement Chloé in Jochberg
Appartement Chloé in Jochberg

Appartement Hermann

Appartement Hermann is een mooi, verzorgd en luxe appartement voor maximaal 4 personen in Jochberg. Het appartement bevindt zich, net als Appartement Chloé, op de eerste verdieping van het complex. In totaal is het oppervlakte in totaal 70 m2. Met dit arrangement heb je per dag 1,5 uur toegang tot de wellness.

Appartement Hermann in Jochberg
Appartement Hermann in Jochberg

Chalet Evian in Jochberg

Dit is een deluxe chalet voor maximaal 10 personen. Chalet Evian bevindt zich op de begaande grond van het complex en heeft een oppervlakte van 265 m2. Dit chalet heeft 5 slaapkamers met allemaal een 2-persoonsbed en eigen badkamer. Sommige kamers met een aparte regendouche en andere met een bad/douche. Geniet vanuit de woonkamer van een 360 graden zicht van Kitzbühel tot de Grossglöckner. Het chalet heeft ook een privéterras. Je hebt 4 uur per dag toegang tot de welness van het complex. 

Chalet Evian in Jochberg
Chalet Evian in Jochberg

Penthouse Laura

Penthouse Laura is een zeer luxe penthouse in Jochberg. Dit penthouse heeft een luxe Alpine-stijl inrichting en bevindt zich op de tweede verdieping van het complex. Penthouse Laura heeft een oppervlakte van 265 m2. Ook hier vind je 5 slaapkamers met allemaal een 2-persoonsbed en eigen badkamer. Geniet op het balkon van het prachtige uitzicht richting de Grossglöckner. Het balkon ligt op het zuiden. Daarnaast heb je met dit arrangement 2 uur per dag toegang tot de wellness. 

Ontspanning in het complex
Ontspanning in het complex

Wil je graag geadviseerd worden voor jouw wintersportvakantie?

Onze reisadviseurs helpen je graag verder! Wil je graag meer informatie over één van de accommodaties in Jochberg of ben je benieuwd naar één van onze andere bestemmingen? Stuur gerust een mail naar info@summittravel.nl of bel naar 010 279 96 32. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf alvast op ontdekking te gaan op onze website met de zoek en boek!