Naar je wintersport bestemming via Eindhoven Airport

Voorkeuren blijven natuurlijk altijd verschillen. De een reist het liefst per auto naar zijn wintersport bestemming en de ander kiest voor het vliegtuig. Voor wie met het vliegtuig reist hebben we enkele gemakkelijke tips als u vliegt vanaf Eindhoven Airport. Zodoende kun je met een gerust hart op vakantie!

Alle wintersport bestemmingen op een rij

Via Eindhoven Airport vliegt u naar drie top wintersport bestemmingen in de Alpen. De bekendste is wellicht Innsbruck, de wintersport hoofdstad van de Alpen. De tijd die ervoor nodig is om Innsbruck te bereiken vanaf het vliegveld is slechts 45 minuten! De meeste grote skigebieden in Tirol liggen op slechts anderhalf uur reizen.
Salzburg, de stad van Mozart is ook een bestemming waarop je kunt vliegen vanaf Eindhoven Airport. Van Salzburg reis je gemakkelijk naar St. Leonhard, Leogang, Fieberbrunn en Kirchdorf. Vliegveld Milaan Bergamo ligt circa 45 kilometer van modehoofdstad Milaan. Let wel dat het vanaf hier alsnog een paar uur reizen is naar je favoriete ski oord.

  Innsbruck Salzburg Milaan Bergamo
Afstand in Km. 635 683 717
Vlieguren 1:09 1:12 1:15
Doorreizen naar:

Tirol

Nordkette

Seefeld

Leutasch

             St. Leonhard

                 Leogang

             Fieberbrunn

               Kirchdorf

             Pesciüm

              Airolo

         Breuil-Cervinia

Reistijd tot bestemming  0:45 tot 1:30 uur  1 tot 1:30 uur 2 tot 3 uur

 

De bereikbaarheid van Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is met het openbaar vervoer enkel per bus te bereiken. Deze maakt ook nog eens drie stops waardoor velen niet kiezen voor het openbaar vervoer. Parkeren bij Eindhoven Airport is ook mogelijk bij het terrein van de luchthavens zelf of bij een van de aanbieders rondom het vliegveld. Wat velen niet weten is dat er nog diverse servicemogelijkheden zijn namelijk: shuttle parkeren én valet parking.

Shuttle parkeren & Valet parking, hoe werkt dat?

Bij shuttle parkeren wordt u door middel van een shuttlebus naar het vliegveld gebracht én weer opgehaald. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar en zit bij de prijs inbegrepen. De service is zeer flexibel waardoor u nooit lang hoeft te wachten! Bij valet parkeren rijdt u zelf met uw auto tot de vertrekhal en overhandigt u aldaar uw auto. De chauffeur zal de auto voor u parkeren en rijdt de auto bij terugkomst weer voor u voor. Zodoende kunt u direct huiswaarts keren! Meer informatie kunt u vinden op Vliegen en Parkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *