Ontdek de voordelen van luxe accommodaties en bewonder er 3!

Voordelen van luxe accommodaties

Tijdens een wintersportvakantie in de Franse Alpen is er niks lekkerder dan 100% te kunnen genieten. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren: in een prachtige omgeving, adembenemende pistes en gezelligheid in het skidorp. Maar ook de accommodatie is hierbij uiteraard niet onbelangrijk. Wat dacht je van een verblijf in een zeer luxe accommodatie tijdens je wintersportvakantie? Wij hebben de voordelen van een luxe accommodatie voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we 3 zeer luxe accommodaties in Frankrijk voor je uitgelicht.

Voordelen van een verblijf in een luxe accommodatie

In een luxe accommodatie geniet je van ongekende luxe en is alles super comfortabel ingericht. Zo heb je een goede nachtrust in goede bedden met fijn beddengoed. Daarnaast zijn de accommodaties meestal gemaakt van mooie materialen en bevatten ze design elementen. Kamers in appartementen beschikken vaak allemaal over een eigen slaapkamer: genoeg privacy en ruimte dus! Kom na het skiën of snowboarden helemaal bij in de wellness bij jouw luxe accommodatie. Dit kan in het eigen appartement zijn of gedeeld in het complex waar je verblijft. Vaak hebben luxe accommodaties ook een gunstige ligging ten opzichte van de piste. Houd jij ook zo van ski-in, ski-out? Alsof dit allemaal nog niet gek genoeg is staat het personeel voor je klaar om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijk verblijf hebt. Na een wintersportvakantie in een luxe accommodatie wil je helemaal niet meer naar huis!

Kom bij in het verwarmde zwembad
Kom bij in het verwarmde zwembad

Chalet Alaya in Avoriaz

Chalet Alaya ligt op slechts 50 meter van het centrum van Avoriaz in het skigebied Les Portes du Soleil. Het is een zeer luxueus chalet met maar liefst 8 slaapkamers en geschikt voor maximaal 16 personen. De ligging van Chalet Alaya is perfect. Het chalet ligt aan de piste (ski in/ski out) en aan de rand van het centrum. Deze accommodatie is dan ook zeer luxueus en ontzettend sfeervol ingericht. Daarnaast beschikt dit chalet over een skiberging met schoenendroger en een wasruimte met wasmachine en droger. Kom na een dag op de piste helemaal tot rust in de ruime sauna of in de ruime woonkamer met open haard én leeshoek. De volledig ingerichte keuken zorgt dat je van alle gemakken bent voorzien om een overheerlijke maaltijd op tafel te toveren.

Chalet Alaya in Avoriaz
Chalet Alaya in Avoriaz

Hotel Les Suites du Montana in Tignes

Dit luxe 4-sterrenhotel ligt aan de piste in Tignes le Lac. Het maakt onderdeel uit van het skigebied Espace Killy met 300 kilometer aan pistes. In dit hotel vind je in totaal 27 ruime suites die zijn verdeeld over 5 chalets. Hotel Les Suites du Montana is totaal in Savoyaardse stijl gebouwd. Na een heerlijke dag in de sneeuw is er niks lekkerder dan even bijkomen. Dit kan uitstekend in dit hotel: neem een duik in het verwarmd zwembad of bezoek de sauna en het stoombad. Geniet in het restaurant van Franse gastronomische gerechten en proef de verschillende cocktails in de bar. Verblijf in dit hotel op basis van halfpension met een uitgebreid ontbijtbuffet en keuze uit lunch of diner.

Hotel Les Suites du Montana in Tignes
Hotel Les Suites du Montana in Tignes

Chalet Koh-I Nor in Val Thorens

Chalet Koh-I Nor is een 5-sterren residence bovenin het dorp Val Thorens. Deze residence ligt op zo’n 500 meter van het centrum en de skilift, maar ligt direct aan de piste. De deuren werden geopend in december 2013, dus het is allemaal nog relatief nieuw. Het chalet bestaat in totaal uit 35 elegante appartementen die bestaan uit een perfecte combinatie van een moderne en Savoyaardse stijl. Chalet Koh-I Nor is van alle gemakken voorzien: verwarmd zwembad, sauna, fitness, skilockers met schoenverwarming en een parkeergarage. De appartementen zijn zeer comfortabel en ruim ingericht, zodat je hier ook echt even kunt ontspannen.

Chalet Koh-I Nor in Val Thorens
Chalet Koh-I Nor in Val Thorens

Verblijf jij graag in een luxe accommodatie?

Vind jij het ook zo fijn om helemaal onbezorgd op wintersport te gaan en te verblijven in een luxe accommodatie? Het is dan ontzettend fijn om zowel binnen als buiten tijd door te brengen met elkaar! Wat is jouw favoriete accommodatie? Heb je nog vragen of wil je graag meer (of andere) informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze reisadviseurs! Zij zorgen voor jouw onvergetelijke én onbezorgde wintersportvakantie!