Rode pistes: Welke skigebieden in de Alpen hebben de meeste?

lees verder

Met de bus op wintersport: de 5 voordelen

lees verder

Dutchweek Italia: stijlvol, culinair, 30+ én een hoop gezelligheid

Van woensdag 13 tot zondag 17 maart 2019 barst het feest tijdens Dutchweek Italia weer los! Dutchweek Italia staat bekend als hét wintersport evenement voor iedereen van 30 jaar of ouder die van een sneeuwzekere wintersport houdt met... lees verder  »

Châtel: een gezellig skidorp in Les Portes du Soleil!

Een hoop gezelligheid in een gemoedelijk wintersportdorp, dat is waar Châtel om bekend staat. Gelegen op een kleine 900 kilometer van Nederland, is Châtel niet alleen een populaire bestemming voor een week wintersport. Ook voor shorttrips is het... lees verder  »

Waarom skiën gezond voor je is 

2019, een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden is weer van start gegaan. Heb jij ook zo genoten van de jaarwisseling? De meeste mensen hebben volop goede voornemens voor het nieuwe jaar. Populaire voornemens zijn gezonder eten,... lees verder  »

Gerlos: een dorp met veel Nederlandse invloeden en uitbundige après-ski

Gerlos, wie kent deze bestemming in de Oostenrijkse Alpen nou niet? Jaarlijks keren vele Nederlanders terug naar deze populaire bestemming. Vanaf het moment dat je dit dorp moet verlaten verlang je alweer naar je volgende wintersportvakantie, want wat... lees verder  »

Flachau: typisch Oostenrijks skidorp met een bruisende après-ski

Op minder dan 1.000 kilometer afstand van Utrecht ligt het Oostenrijkse skidorp Flachau. Onder Nederlanders is dit een zeer geliefde bestemming voor de wintersportvakantie. Flachau is uitgestrekt over één lange weg door het dal met een kleine, maar... lees verder  »