Rode pistes: Welke skigebieden in de Alpen hebben de meeste?

lees verder

Met de bus op wintersport: de 5 voordelen

lees verder

Ontdek deze speciale last-minute actie voor de wintersport!

Er wordt de komende tijd veel zon verwacht in de Alpen tijdens de wintersport. Wie wil er nou niet genieten van het plezier op de pistes in de zon? En daarnaast een hapje en drankje nuttigen in de... lees verder  »

5 Redenen om een chalet te boeken voor je wintersport

Wintersport aan het regelen voor een groep, zoals je familie of een klein bedrijf? Heb je al eens naar de mogelijkheden van een chalet gekeken? We hebben onderzocht waarom jij naar een chalet moet deze winter voor je... lees verder  »

Top 5 gemakkelijk aan te rijden skidorpen in Frankrijk 

Als je op zoek bent naar een bestemming voor de wintersport, maar niet te ver wilt rijden, dan zijn Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland vaak een aanrader. Engelberg in Zwitserland ligt bijvoorbeeld op 834 kilometer afstand van Utrecht. De... lees verder  »

Les Sybelles: grootschalig en veelzijdig skigebied voor ieder niveau!

Les Sybelles is een uitgebreid, gevarieerd én milieuvriendelijk skigebied in de Franse Alpen. In dit skigebied vind je 6 gezellige en authentieke bergdorpen waar je kunt verblijven tijdens je wintersportvakantie. Deze dorpen staan bekend om het behouden van... lees verder  »

Dutchweek Italia: stijlvol, culinair, 30+ én een hoop gezelligheid

Van woensdag 13 tot zondag 17 maart 2019 barst het feest tijdens Dutchweek Italia weer los! Dutchweek Italia staat bekend als hét wintersport evenement voor iedereen van 30 jaar of ouder die van een sneeuwzekere wintersport houdt met... lees verder  »