ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2904 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Groepsreizen Wintersport: Wij regelen alles!

Op wintersport met een groep: bij Summit Travel kan het. Wij nemen bijna alles uit handen voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes of bevriende families. Van een accommodatie die aan jullie wensen én budget voldoet tot aan skilessen en/of materiaalhuur voor wie dat nodig heeft. Ons aanbod is standaard inclusief skipas. Komt er iemand later aan of wil iemand juist een dag extra de pistes op? Dan passen wij de duur van de skipassen natuurlijk aan. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor elke soort groep.

Wintersport met groep collega's


wintersport met groep collega's


Dit jaar aan de beurt om het bedrijfsuitje te organiseren? Gezellig samen skiën, snowboarden en après-skiën met collega's. Eventueel met welkomstborrel, vergaderruimte en nog veel meer. Ontdek hiernaast wat wij voor jou kunnen regelen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan via de knop hieronder!

Bij Summit Travel krijgen jullie:

  • Zeer persoonlijke service
  • Flexibiliteit
  • Een eigen contactpersoon
  • Betrouwbaarheid en zekerheid
  • Ruim 20 jaar ervaring met grote groepen!
  • Een aanbod op maat

Voor bedrijven

Groepsreis wintersport voor bedrijven

Naar de sneeuw met jouw collega's; wij regelen het voor je. Ontdek hieronder hoe we bij een groepsreis wintersport voor bedrijven te werk gaan.

Onze diensten voor bedrijfsuitjes
We kunnen alles voor jullie bedrijfsuitje naar de sneeuw regelen: van accommodatie tot skipassen, van vervoer tot materiaalhuur en skilessen, van een welkomstborrel tot een vergaderruimte. Bij groepen vanaf 10 personen regelen wij op verzoek extra activiteiten en evenementen. Zoals een rodelavond, een feestavond, een snowscootertocht, een wijnproeverij, een bbq in de sneeuw...

Vergaderruimte nodig?
Als je jouw wintersport met zakelijke doelen wilt combineren, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben onze groepsbestemmingen en -accommodaties namelijk zorgvuldig uitgekozen op de aanwezigheid van een vergader- of seminarzaal in of nabij de accommodatie.

Daarnaast regelen wij op verzoek alle faciliteiten die je nodig hebt om op professionele wijze de vergaderingen of seminars uit te voeren. Zoals een beamer, scherm, projector, etc., maar ook de hapjes en drankjes. Dit zal altijd in goed overleg van tevoren afgestemd worden, zodat je ter plekke niet voor verrassingen komt te staan.

Onze service voor groepsreizen
Jullie kunnen ons om hulp vragen of zelf online boeken. Voor grotere groepen maken we sowieso voorstellen op maat. Kleine bedrijven (tot 26 deelnemers) kunnen daarnaast terecht in onze zoek & boek. Laat vooral weten welke wensen jullie verder nog hebben! Dan gaan wij daarmee aan de slag. We stellen alles in werking om er een leuk uitje van te maken voor jullie hele team!

Meer informatie

Ski groepsreis met vrienden


vrienden ski groepsreis

Sneeuw, feest en gezelligheid. De juiste ingrediënten voor een ski groepsreis met vrienden! Bij Summit Travel doen we er alles aan om jouw vriendengroep een leuke vakantie te bezorgen. Willen jullie graag kilometers maken in Frankrijk, après-skiën in Oostenrijk of genieten van pizza's in Italië? Alles kan.

Allereerst maken we een voorselectie met leuke dorpen op basis van jullie wensen. Zoals een bruisende après-ski of juist een rustig dorp. Vervolgens zoeken we in die dorpen naar een accommodatie met extra grote woonkamer. Zodat jullie ook 's avonds gezellig bij elkaar kunnen zitten. Een ski groepsreis met vrienden is immers 24/7 gezellig! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul via de knop hieronder het vrijblijvende offerteformulier in.

Voor vrienden

Groepsreis skivakantie met families


families groepsreis skivakantie


Met alle neefjes en nichtjes of juist met de gezinnen van jouw beste vrienden naar de sneeuw? Summit Travel bereidt jouw groepsreis skivakantie met meerdere gezinnen of families tot in de puntjes voor. Zo heb jij geen stress, maar juist voorpret over de vakantie.

Na jouw aanvraag gaan wij op zoek naar dorpen die bij jullie wensen passen. Zoals vlak bij de snelweg of juist hoog in de bergen. Vervolgens maken wij een voorstel met enkele passende accommodaties. Die bijvoorbeeld een speelkamer hebben voor de kleintjes. Of een zwembad voor de tieners. Zodat de kinderen zich ook buiten de piste vermaken. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul via de knop hieronder het vrijblijvende offerteformulier in.

Voor families
© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer