ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2823 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Groepsreizen Wintersport: Wij regelen alles!

Bedrijven

Bedrijfsuitje 

Dit jaar aan de beurt om het bedrijfsuitje te organiseren? Bekijk dan onze accommodaties!

Bedrijven

Groepsreizen

Bij Summit Travel krijg je:
  • Zeer persoonlijke service
  • Flexibiliteit
  • Je eigen contactpersoon
  • Betrouwbaarheid en zekerheid
  • Ruim 20 jaar ervaring met grote groepen!
Onze diensten voor groepsreizen
We kunnen alles voor je groepsreis regelen: van accommodatie tot skipassen, van vervoer tot materiaalhuur, van skilessen tot ski safari’s, van een welkomstborrel tot een vergaderruimte. Desgewenst organiseren we naast het skiën activiteiten en evenementen, zoals een rodelavond, een feestavond, een snowscootertocht, een wijnproeverij, een bbq in de sneeuw...

Onze service voor groepsreizen
Boek je accommodatie via onze zoek & boek en laat weten welke wensen je verder nog hebt! Wij gaan met alle wensen aan de slag en zullen alles in werking stellen om er een leuk uitje van te maken voor jullie hele team!

Extra activiteiten voor de wintersport met bedrijven

Bij groepen vanaf ongeveer 10 personen willen wij graag op verzoek extra activiteiten en evenementen regelen en kunnen we je vaak mooie adviezen aan de hand doen. Jouw trip wordt er nog vollediger en boeiender mee!

We denken dan aan een avondje rodelen of bobsleëen, parapenten, klimmen, heli-skiën, etc. In de meeste plaatsen is er voldoende te doen op dit vlak. Is jouw groep meer fan van rustige activiteiten? Dan regelen we desnoods een avondje theater! 

Vergaderfaciliteiten
Een "Summit Travel reis" staat normaliter geheel in het teken van de sportiviteit (wintersport). Maar ook als je wintersport met zakelijke en/of educatieve doelen wilt combineren, ben je bij Summit Travel op het juiste adres. We hebben onze groepsbestemmingen en -accommodaties zorgvuldig uitgekozen op de aanwezigheid van een vergader- of seminarzaal. Soms is dat in het hotel zelf, soms is dat in een congrescentrum.

Daarnaast regelen wij voor jou op verzoek alle faciliteiten die je daarbij nodig hebt om op professionele wijze de vergaderingen of seminars te kunnen uitvoeren (beamer, scherm, projector, etc.), alsmede de drankjes en hapjes. Dit zal altijd in goed overleg van tevoren afgestemd worden, zodat je ter plekke niet voor verrassingen komt te staan. De prijzen zijn afhankelijk van je wensen en eisen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!
© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer