ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2734 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 20 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Goedkope wintersport boeken

Een goedkope wintersport inclusief skipas klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet. Tenminste, niet bij Summit Travel. Wij bieden wintersportvakanties in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië aan. Altijd inclusief skipas. Zo weet jij direct wat jouw wintersportvakantie gaat kosten.

Goedkoop op wintersport

Onze eerste tip om goedkoop op wintersport te gaan: maak gebruik van kortingen! Zo hebben we hotels, appartementen en chalets in de aanbieding. Let op: we vermelden altijd de korting per persoon.

Als je goedkoop op wintersport wilt gaan, is niet alleen de prijs van de accommodatie belangrijk. Ook jouw reis kan een verschil maken. Als je met jouw gezin of vriendengroep gaat, is met de auto op wintersport het allergoedkoopste. Je kunt de benzinekosten immers verdelen. Als je met je partner of beste vriend(in) op vakantie gaat, zijn het vliegtuig en de trein zeker het overwegen waard. Voor grote groepen is het juist vaak voordelig om een bus te huren.

Goed om te weten: al onze prijzen zijn op basis van eigen vervoer. Wil je toch met de trein, bus of het vliegtuig? Dan kunnen wij jouw vervoer regelen.

Goedkope skivakantie inclusief skipas

Het vervoer is geregeld, de accommodatie is geboekt… En dan komen ook de kosten voor de skipas er nog bij. Dat probleem heb je bij Summit Travel niet: wij bieden jou een goedkope skivakantie inclusief skipas. Bij elke accommodatie zit de skipas er automatisch bij. De skipas geldt standaard voor 3, 4, 5 of 6 dagen, afhankelijk van jouw aantal overnachtingen. Je kunt dit zelf aanpassen als je langer of korter wilt skiën.

Vergeet de extra’s niet

Als je voor het eerst op wintersport gaat, wil je waarschijnlijk geen honderden euro’s aan materiaal uitgeven. Gelukkig vind je in veel wintersportdorpen winkels die materiaal verhuren. Het is alleen wel duur om ter plekke ski’s of kleding te huren. Je kunt daarom beter van tevoren het materiaal via ons bestellen. Je krijgt dan kortingen van minimaal 10% tot soms wel 50% ten opzichte van de prijzen ter plaatse. Dat is nog eens een goedkope skivakantie!

Nog iets waar je veel geld op kunt besparen: het eten. Neem bijvoorbeeld je eigen lunchpakket mee. En kijk goed wat voor jou voordeliger is: een hotel inclusief ontbijt en diner of een appartement met keuken. Reken van tevoren uit hoe duur het ontbijt en diner gaan worden als je zelf boodschappen gaat doen. En kijk dan wat voordeliger is: het hotel of het appartement.

Een van de leukste extra’s is toch wel de après-ski. Dit is ook gelijk dé plek waar mensen veel geld uitgeven. Gelukkig kun je zelfs met après-ski van een goedkope wintersport genieten. Door alleen contant geld mee te nemen. Zo geef je nooit meer uit dan je van plan was. En kun je bijvoorbeeld wel 3 biertjes bestellen om vrolijk mee te proosten. Want zelfs met een vast budget is de après-ski erg gezellig.

Kies jouw type goedkope vakantie

Een goedkope skivakantie betekent niet dat de kwaliteit minder is. Bij ons kun je namelijk tegen uiteenlopende prijzen allerlei goedkope skivakanties boeken. Zoals weektrips, shorttrips, groepsreizen en last-minutes. Er is dus altijd wel iets dat bij jouw wensen en budget past.
twee skiërs op een besneeuwde piste tijdens hun goedkope wintersport

Tips voor een budget wintersport

Wij zijn zelf fanatieke wintersporters. En willen dat zo veel mogelijk mensen net zo van de wintersport genieten als wij. Daarom hebben we diverse tips voor een leuke budget wintersport op een rij gezet:
  • Maak gebruik van vroegboekkortingen en andere aanbiedingen.
  • Ga je met de auto op budget skivakantie en huur je een appartement? Neem dan houdbare etenswaren mee uit Nederland.
  • Neem een rugzak en boterhamzakjes mee. Dan kun je ’s ochtends je eigen lunch klaarmaken en meenemen de piste op.
  • Neem overdag snacks mee, zoals een mueslireep en fruit.
  • Kies welke wensen harde eisen zijn.

Budget skivakantie met jouw belangrijkste wensen

Dat laatste punt is precies waar veel van onze klanten tegenaan lopen: ze hebben diverse wensen, maar welke daarvan zijn harde eisen? Wil je bijvoorbeeld een hotelkamer direct aan de piste, of is een appartement naast de halte van de skibus ook goed? Accommodaties direct aan de piste zijn vaak duurder. Je bespaart dus al veel geld als dit geen harde eis (meer) is.

Dat geldt ook voor het eten: je kunt naar het restaurant, een catered chalet boeken of zelf koken. Die laatste optie is het goedkoopst en dus het meest geschikt voor een budget skivakantie. Maar na een lange dag op de piste heb je daar misschien geen energie meer voor. Kies dus waar je wel of niet op wilt besparen voor jouw goedkope wintersport.
Laat de voorpret maar beginnen! Bekijk ons volledige aanbod goedkope skivakanties inclusief skipas en boek jouw favoriet.

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2023 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer