ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2904 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Saalbach 2025

Groots en stijlvol Dutchweek event in het populaire Saalbach


In 2025 staat naast de Kick-Off ook nog een 8-daagse Dutchweek Saalbach op de agenda. Dit top event is van zaterdag 15 tot en met zaterdag 22 maart. 
Dutchweek Logo
Wat maakt de Dutchweek Saalbach uniek?
  • Fanatiek wintersporten en gezellig borrelen; niets moet, alles mag
  • Bruisende sfeer; zowel op de piste als in het dorp
  • Stijlvolle evenementen op buitenlocaties
  • Zeer uitgebreid skigebied met moderne liften
  • Geweldige bergactiviteiten

Het is mogelijk om arrangementen van 3 t/m 7 nachten te boeken. De arrangementen bij Summit Travel zijn inclusief skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten gedurende je verblijf. Je krijgt een 4-daags of een 8-daags ticket (bandje), afhankelijk van hoeveel nachten je verblijft. 

Hieronder vind je een link naar onze Zoek & Boek met de twee populairste aankomstdagen. Het is ook mogelijk om op iedere andere dag aan te komen in die week. 

Let wel: Ons aanbod wordt in de loop van voorjaar/zomer 2024 nog verder aangevuld.

Aankomst 15 maart:
Zoek & Boek

Aankomst 19 maart:
Zoek & Boek

Tijdens Dutchweek Saalbach kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste. In de middag kun je neerstrijken en gezellig wat drinken met een achtergrondmuziekje en liveoptredens. Ben je vervolgens hongerig? Geen zorgen: Saalbach heeft verschillende leuke restaurantjes waar je terecht kunt voor een heerlijke Oostenrijkse maaltijd. 

Dutchweek Saalbach is de perfecte locatie voor wintersporters die houden van de sneeuw en gezelligheid. 

Programma Dutchweek Saalbach 2025


Dutchweek Saalbach aankondiging

Het programma voor de Dutchweek in Saalbach van zaterdag 15 t/m 22 maart 2025 is nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Ben je helaas verhinderd? Wellicht komen deze events je beter uit:

Aftermovie Dutchweek Saalbach

Benieuwd naar een sfeerimpressie van Dutchweek Saalbach? Bekijk dan de beelden uit 2024!

Saalbach

Saalbach behoort tot één van de bekendste wintersportplaatsen van Oostenrijk en heeft een hoge reputatie als het gaat om gezelligheid. Het is een ietwat mondain dorp in het Glemmtal gelegen en maakt deel uit van het geweldige skigebied “Skicircus Saalbach-Hinterglemm”, met maar liefst 200 km pistes.

Saalbach

Het autovrije centrum van Saalbach wordt gekenmerkt door veel hotels, restaurants, winkels en après-ski gelegenheden, met als één van de trekpleisters de MaisAlm, waar het vanaf het middaguur al optimaal genieten is.

Ook in maart is Saalbach verzekerd van sneeuw, op 90% van de pistes zijn sneeuwkanonnen die ervoor zorgen dat er altijd een afdaling mogelijk is tot in het dorp!

Annuleringsvoorwaarden

Standaard hanteren wij de voorwaarden zoals genoemd op onze ANVR-pagina. Bij veel arrangementen zijn de annuleringsvoorwaarden voor de klant gunstiger gemaakt dan de standaard voorwaarden. Zo zijn er behoorlijk veel arrangementen gratis te annuleren tot zelfs 6 weken voor vertrek, zonder opgaaf van redenen.

Summit Travel is een wederverkoper van de entreetickets van de Dutchweek events. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid als gevolg van eventuele afgelasting van deze events, vanwege Corona of andere redenen. De geboekte reis kan niet vanwege afgelasting van het event zonder kosten geannuleerd worden (*). Bij afgelasting van een Dutchweek event krijgt de klant uiteraad wel de kosten van de entreetickets teruggestort.

(*): uiteraard wel als er sprake is van een negatief reisadvies en/of een shutdown van een skigebied.

© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer