ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
1545 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Saalbach 2020

Groots. Stijlvol. Feest. Bruisend. Oostenrijks.

Houd je van wintersport én van een feestje? Dan is Dutchweek Saalbach echt iets voor jou! Een spetterend evenement dat van zaterdag 13 tot en met zaterdag 20 maart 2021 plaatsvindt in het bekende skioord Saalbach.

Wat maakt Dutchweek Saalbach uniek?
 • Fanatiek feesten en/of wintersporten; niets moet, alles mag
 • Bruisende sfeer; zowel op de piste als in het dorp
 • Autovrije dorpskern
 • Stijlvolle feesten; van de après-ski tot de clubavonden
 • Zeer uitgebreid skigebied met moderne liften

Het is mogelijk om arrangementen van 3 t/m 7 nachten te boeken! De arrangementen zijn inclusief skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten.Ga je een hele week genieten tijdens Dutchweek Saalbach of bijvoorbeeld van woensdag tot zondag? Bepaal zelf je aankomstdatum en het aantal overnachtingen! 

Klik hier als je bijv. van zaterdag 13/3 tot woensdag 17/3 wilt verblijven:
Zoek & Boek


of hier als je juist van woensdag 17/3 tot zondag 21/3 wilt verblijven:
Zoek & Boek

en zo kan je zelf uiteraard verder spelen met aankomstdag + aantal nachten.
Overigens worden de arrangementen de komende tijd nog flink aangevuld.

 

 

Dutchweek Saalbach is de perfecte locatie voor wintersporters die houden van de sneeuw en een goed feestje. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snow parties op de berg, après-ski op de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ's, in clubs tot in de vroege uurtjes. Ook dit jaar zullen er live acts aan het programma worden toegevoegd voor nog meer keuze. De organisatie is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en Summit Travel.

Tijdens Dutchweek Saalbach kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste. Vanuit de verte hoor je vanaf een uur of twee al de heerlijke beats bij één van onze locaties! Wanneer je de dalafdaling hebt gemaakt kan je beneden in het dorp doorfeesten op de echte Oostenrijkse après-ski party. Ben je hongerig? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Saalbach heeft verschillende leuke restaurantjes waar je terecht kunt voor een heerlijke Oostenrijkse maaltijd. Krijg je echt geen genoeg van al die leuke feestjes? Dan is er nog de mogelijkheid om op verschillende plekken door te feesten tot in de vroege uurtjes.

Dutchweek zoals je gewend bent, met de Oostenrijkse charme van het mooie Saalbach en nóg meer feest! Dutchweek Saalbach zal plaatsvinden van zaterdag 13 tot en met zaterdag 20 maart 2021

Ben je helaas verhinderd? Wellicht komen deze events je beter uit:

Dutchweek Zell am See - Kaprun: 20 - 24 januari 2021
Dutchweek Gerlos: 24 - 28 maart 2021
Dutchweek Norway: 23 - 27 maart 2021
Dutchweek Val Thorens: 1 - 8 mei 2021

Feestprogramma Dutchweek Saalbach

Houd de Facebook-eventpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over het feestprogramma en de line-up. Binnenkort komt er meer informatie over het feestprogramma in 2021 op onze website. Voor een klein voorproefje: hieronder het programma van vorig jaar:
 • Dagelijks Luxury Music bij Montana Royal, boven aan de KohlmaisBahn van 10.30 uur tot 16.30 uur
 • DJ's en live muziek van 12.00 uur tot 16.30 uur elke dag bij de Panorama Alm
 • SLAM! stage dagelijks van 12.00 uur tot 19.00 uur bij de Mais Alm: van loungemuziek tot house en herkenbare hits
 • Elke dag Oostenrijkse après-ski & party hits van 15.00 uur tot 22.00 uur bij Burgi's onderaan de piste 
 • SBH's Terrace midden in het centrum op het terras van Hotel Saalbacher Hof, dagelijks van 17.00 uur tot 23.00 uur
 • Elke dag clubbing in Castello, de club van Hotel Saalbacher Hof, van 22.00 uur tot 04.00 uur met verschillende thema avonden met DJ's, live muziek en entertainment! 
 • Taverne wordt elke dag omgebouwd tot Club SLAM! Hier geniet je van clubbing met grote DJ namen van 21.00 uur tot 04.00 uur 
 • Snowbiking op vrijdag naast de Panorama Alm 
 • YOGA! Op donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur Yoga & breakfast bij Hotel Saalbacher Hof (vooraf reserveren en betalen). Op zaterdag van 9.30 uur tot 11.30 uur Yoga & breakfast bij Montana Royal, boven aan de KohlmaisBahn, met prachtig uitzicht (vooraf reserveren en betalen)
Nog nooit een Dutchweek event bijgewoond? Lees en bekijk onze berichten over Dutchweek evenementen en bekijk diverse video's voor een sfeerimpressie! 

Saalbach

Saalbach behoort tot één van de bekendste wintersportplaatsen van Oostenrijk en heeft een hoge reputatie als het gaat om gezelligheid. Het is een ietwat mondain dorp in het Glemmtal gelegen en maakt deel uit van het geweldige skigebied “Skicircus Saalbach-Hinterglemm”, met maar liefst 200 km pistes.

Het autovrije centrum van Saalbach wordt gekenmerkt door veel hotels, restaurants, winkels en après-ski gelegenheden, met als één van de trekpleisters de Bauers Schi Alm, waar het vanaf het middaguur al optimaal genieten is.

Ook in maart is Saalbach verzekerd van sneeuw, op 90% van de pistes zijn sneeuwkanonnen die ervoor zorgen dat er altijd een afdaling mogelijk is tot in het dorp!

Annuleringsvoorwaarden


Standaard hanteren wij de voorwaarden zoals genoemd op onze ANVR-paginaVanwege de huidige Corona-onzekerheid hebben we nu bij veel arrangementen de annuleringsvoorwaarden voor de klant gunstiger gemaakt dan deze standaard voorwaarden. Zo zijn er behoorlijk veel arrangementen gratis te annuleren tot zelfs 6 weken voor vertrek. Raadpleeg de betreffende accommodaties op onze website of je boekingsbevestiging.

Summit Travel is een wederverkoper van de entreetickets van de Dutchweek events. Summit Travel aanvaardt geen aansprakelijkheid als gevolg van eventuele afgelasting van deze events, vanwege Corona of andere redenen. De geboekte reis kan niet om die reden zonder kosten geannuleerd worden (*). Bij afgelasting van een Dutchweek event krijgt de klant uiteraad wel de kosten van de entreetickets teruggestort:
 • Dutchweek Zell am See/Kaprun: € 25
 • Dutchweek Saalbach: € 27,50
 • Dutchweek Gerlos: € 25 

(*): uiteraard wel als er sprake is van code rood en/of een shutdown van een skigebied en/of als je ruim op tijd annuleert

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2020 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
 • Privacy Policy
 • Disclaimer