ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
1587 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Italia 2021

Stijlvol en culinair Dutchweek event in Sauze d'Oulx


Houd je van wintersport, lekker eten & drinken en veel gezelligheid in de buitenlucht met een Hollandse touch? Dan is Dutchweek Italia echt iets voor jou! Het stijlvolle evenement vindt plaats in de week van 6-13 maart 2021 in het Italiaanse skioord Sauze d'Oulx.

Dutchweek Logo
  • Authentiek dorpje met smalle sfeervolle straatjes
  • Groot skigebied
  • Genieten van de verrukkelijke Italiaanse keuken
  • Coronaproof evenement
  • Buitenlocaties

 
Dit jaar zal Dutchweek Italia er anders uitzien dan andere jaren: de focus ligt uiteraard op  'coronaproof' (zie onder voor meer info).

DW Italia


Al menig jaar draait Dutchweek Italia om de bruisende feestjes in de buitenlucht en in de gezellige barretjes van dit bijzonder dorp. Dit jaar zal het concept anders zijn dan voorgaande jaren. Het evenement is geheel coronaproof gemaakt en zal dus alleen plaatsvinden op buitenlocaties. Een ding is zeker: ook dit keer wordt het een stijlvol en culinair evenement in de Italiaanse sneeuw! 

We hopen natuurlijk allemaal dat we deze Coronasituatie zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. In maart hopen we weer in de Italiaanse Alpen te kunnen genieten van Dutchweek Italia. Uiteraard worden alle Covid-19 richtlijnen nageleefd en vinden alle feestjes met gepaste afstand buiten plaats.

Overdag kun je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft. Met een lekker Italiaans voorjaarszonnetje erbij, kan je dag op de piste al niet meer stuk. Rond het middaguur ga je lekker lunchen met muziek op de achtergrond. En na het skiën gaat het evenement door op een terras middenin het dorp. Het gehele evenement zal zich dus uitsluitend buiten afspelen met (achtergrond)muziek en entertainment. 's Avonds kun je heerlijk eten bij één van de fantastisch authentieke Italiaanse restaurantjes in Sauze d’Oulx, gastvrijheid to the max gegarandeerd! Een perfecte mix tussen sportief en gezellig bezig zijn, tijdens deze super actieve break van Dutchweek Italia. 

Boek bij Summit Travel je reis naar Sauze d'Oulx en je toegang tot het gehele event is dan meteen inclusief. Voor de echte fanatiekelingen is het mogelijk om 8 dagen naar Sauze d'Oulx te komen, maar een korter verblijf is ook mogelijk. Klik op de volgende linkjes voor onze mogelijkheden:

 

Programma Dutchweek Italia

Houd de Facebook eventpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over het programma van Dutchweek Italia. Op dit moment is het onderstaande al bekend gemaakt: 

  • 12.00 - 17.30 uur Capanna Kind met een snowparty boven op de pistes!
  • 16.00 - 22.00 uur Assieta met Luxury music buiten op het terras midden in het dorp!
Dit jaar zullen de events een andere vorm aannemen: een onwijs gezellig feestje in de buitenlucht, maar dan wel zonder hossende en feestende mensenmassa's. Wanneer je nog niet eerder een Dutchweek event hebt bijgewoond kun je onze terugblik op Dutchweek Italia 2019 lezen voor een sfeerimpressie!

DW Italia
 

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx is het gezelligste dorp van de Via Lattea. Het ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en ook met het vliegtuig (Turijn, Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d'Oulx treft je veel pubs, restaurants en dancings verspreid over veel typisch Italiaanse smalle straatjes.

Andere mogelijkheden voor na het skiën: wellness centrum, snowmobile tochten, fakkeltochten, wijnproeven, etc. Al met al een geschikte bestemming vanuit zowel sportief als gezellig oogpunt en bovendien nog niet ontdekt door veel Nederlanders! Vanuit Sauze d'Oulx heb je rechtstreeks toegang tot het Via Lattea skigebied middels 2 skiliften. Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp.

Via Lattea

Met zo’n 400 km aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië. Dit gebied ligt in het noordwesten van Italië tegen de Franse grens, op zo’n 80 km van Turijn (en 200 km van Milaan) en kent een maximale hoogte van 2850 meter, waarmee het een sneeuwzeker gebied is.

Het liftensysteem is prima, er zijn veel sneeuwkanonnen en het gebied is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bekende dorpen in dit gebied naast Sauze d'Oulx zijn: Sestriere, Cesana, Claviere, San Sicario en het Franse Montgenevre.

Annuleringsvoorwaarden


Standaard hanteren wij de voorwaarden zoals genoemd op onze ANVR-paginaVanwege de huidige Corona-onzekerheid hebben we nu bij veel arrangementen de annuleringsvoorwaarden voor de klant gunstiger gemaakt dan deze standaard voorwaarden. Zo zijn er behoorlijk veel arrangementen gratis te annuleren tot zelfs 6 weken voor vertrek. Ook hebben wij een Corona cashback garantie waarbij je je geld terug krijgt op je rekening. Raadpleeg onze annuleringsvoorwarden op onze Coronapagina.

Summit Travel is een wederverkoper van de entreetickets van de Dutchweek events. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid als gevolg van eventuele afgelasting van deze events, vanwege Corona of andere redenen. De geboekte reis kan niet vanwege afgelasting van het event zonder kosten geannuleerd worden (*). Bij afgelasting van een Dutchweek event krijgt de klant uiteraad wel de kosten van de entreetickets teruggestort:
  • Dutchweek Italia : € 22,50

(*): uiteraard wel als er sprake is van een negatief reisadvies en/of een shutdown van een skigebied

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2020 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer