ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2845 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Italia 2024

Stijlvol en culinair Dutchweek event in Sauze d'Oulx


Genieten van het beste Italiaanse eten, de enorme hoeveelheid kilometers aan piste, de Italiaanse gastvrijheid of de toffe Dutchweek feesten met de beste internationale muziek. Dit alles is mogelijk bij Dutchweek Italia in Sauze d`Oulx! Al jaren is dit prachtige gebied onderdeel van onze Dutchweek evenementen. Dit jaar wordt het alweer de elfde editie en die mag je dus zeker niet missen. Dutchweek Italia is van woensdag 20 tot en met zaterdag 23 maart, vier dagen vol genot! Alle Dutchweek ingrediënten zullen dit jaar weer van de partij zijn! Genieten van Life is a circus and expect the unexpected. Er zal gezorgd worden voor een onvergetelijke beleving op de heerlijke Italiaanse pistes! 
Dutchweek Logo
Wat maakt Dutchweek Italia uniek?
  • Authentiek dorpje met smalle sfeervolle straatjes
  • Groot skigebied
  • Genieten van de verrukkelijke Italiaanse keuken
  • Buitenlocaties


De arrangementen bij Summit Travel zijn inclusief skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten gedurende je verblijf. 

Hieronder tref je een link naar onze Zoek & Boek voor een verblijf van 4 nachten. Je kan zelf uiteraard in de Zoek & Boek je wensen aanpassen (korter of langer verblijf).

Let wel: Ons aanbod wordt in de loop van voorjaar/zomer 2024 nog verder aangevuld.

Dutchweek Italia:
Zoek & Boek

Al menig jaar draait Dutchweek Italia om de leuke feestjes in de buitenlucht en in de gezellige barretjes van dit bijzondere dorp. Een ding is zeker: ook deze keer wordt het een stijlvol en culinair evenement in de Italiaanse sneeuw! 

Overdag kun je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft. Met een lekker Italiaans voorjaarszonnetje erbij, kan je dag op de piste al niet meer stuk. Rond het middaguur ga je lekker lunchen met muziek op de achtergrond. En na het skiën gaat het evenement door op een terras midden in het dorp. 's Avonds kun je heerlijk eten bij één van de authentieke Italiaanse restaurantjes in Sauze d’Oulx, maximale gastvrijheid gegarandeerd! Een perfecte mix tussen sportiviteit en gezelligheid, tijdens deze super actieve Dutchweek Italia. 

Programma Dutchweek Italia 2024
Het feestprogramma voor Dutchweek Italia 2024 is bekend! Een week vol gezelligheid en dagelijks entertainment in onderstaade skihutten:

Wanneer?Waar?Wat?
12:00 tot 17:30 uurCapanna KindLunch tunes en snowparty hits
16:00 tot 22:00 uurBar AssiettaInternationale hits van de DJ’s met sax en/of MC
22:00 tot 02:00 uurMiravallinointernationale Club Music van diverse DJ’s en MC
22:00 tot 04:00 uurGhostTechno


Ben je helaas verhinderd? Wellicht komen deze events je beter uit:

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx is het gezelligste dorp van de Via Lattea. Het ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en ook met het vliegtuig (Turijn, Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d'Oulx treft je veel pubs, restaurants en dancings verspreid over veel typisch Italiaanse smalle straatjes. Andere mogelijkheden voor na het skiën: wellness centrum, snowmobile tochten, fakkeltochten, wijnproeven, etc.

Al met al een geschikte bestemming vanuit zowel sportief als gezellig oogpunt en bovendien nog niet ontdekt door veel Nederlanders! Vanuit Sauze d'Oulx heb je rechtstreeks toegang tot het Via Lattea skigebied middels 2 skiliften. Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp.

Sauze d'Oulx

Via Lattea

Met zo’n 400 km aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië. Dit gebied ligt in het noordwesten van Italië tegen de Franse grens, op zo’n 80 km van Turijn (en 200 km van Milaan) en kent een maximale hoogte van 2850 meter, waarmee het een sneeuwzeker gebied is.

Het liftensysteem is prima, er zijn veel sneeuwkanonnen en het gebied is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bekende dorpen in dit gebied naast Sauze d'Oulx zijn: Sestriere, Cesana, Claviere, San Sicario en het Franse Montgenevre.

Annuleringsvoorwaarden


Standaard hanteren wij de voorwaarden zoals genoemd op onze ANVR-pagina. Bij veel arrangementen zijn de annuleringsvoorwaarden voor de klant gunstiger gemaakt dan de standaard voorwaarden. Zo zijn er behoorlijk veel arrangementen gratis te annuleren tot zelfs 6 weken voor vertrek. 

Summit Travel is een wederverkoper van de entreetickets van de Dutchweek events. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid als gevolg van eventuele afgelasting van deze events, vanwege Corona of andere redenen. De geboekte reis kan niet vanwege afgelasting van het event zonder kosten geannuleerd worden (*). Bij afgelasting van een Dutchweek event krijgt de klant uiteraad wel de kosten van de entreetickets teruggestort:
  • Dutchweek Italia : € 22,50

(*): uiteraard wel als er sprake is van een negatief reisadvies en/of een shutdown van een skigebied
© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer