ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2885 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Met de bus naar wintersport

Wat dacht je van de bus? Het zijn vaak lange tochten, maar de touringcars van tegenwoordig zijn dusdanig ingericht dat ze je op zeer comfortabele wijze naar je vakantieoord kunnen brengen. Wij kunnen op 2 manieren je busreis verzorgen, via de pendeldienst en via een gecharterde ‘eigen bus'.

(1) Touringcars voor Groepen
Voor groepen kunnen we een eigen touringcar regelen. Deze haalt je op in je woonplaats (of bij de locatie waar je bedrijf is gehuisvest) en brengt je direct tot aan de deur van je vakantie accommodatie. Luxe en gezelligheid van deur tot deur! Het gaat om moderne Royal Class touringcars die van alle gemakken voorzien zijn. Je kunt er zelfs voor kiezen de bus de gehele vakantie tot je beschikking te houden, zodat je ter plekke wat mobieler bent. De prijs is uiteraard afhankelijk van het aantal personen, de bestemming, de reisduur en soort bus. Vraag gerust bij ons een offerte aan!
Meer over groepsreizen wintersport.

(2) Wintersportpendels voor Particulieren
Particulieren die met de bus willen reizen naar hun wintersportbestemming kunnen wij inplannen in de pendeldiensten van WinterLiner. Je vertrekt dan op vrijdag in de namiddag of avond en de volgende ochtend ben je op de plaats van bestemming. Het betreffen touringcars die in het bezit zijn van het Keurmerk Busbedrijf en voldoen aan de ANVR-classificaties. De prijs van een pendelbusrit (retour) varieert en is afhankelijk van de bestemming en de periode, zoals je via onderstaande tarieven link kunt zien. 

Bekijk HIER onze accommodaties (in de Zoek&Boek) waar je met de bus naartoe kunt.

Pendelbus tarieven Oostenrijk (winter 2024-2025)

Pendelbus tarieven Frankrijk (winter 2024-2025)

Pendelbus tarieven Italië (winter 2024-2025)

Terug

© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer