ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2904 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Kick-off Saalbach 2025

Dutchweek Kick-Off in het populaire Saalbach


Dutchweek Kick-Off Saalbach, ofwel de aftrap van ons winterseizoen in Saalbach! Life is a Circus, join us on the ride! Van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 25 januari 2025 zijn we in het oh zo gezellige Saalbach te vinden. Voor de derde keer zal deze Kick-Off hier gaan plaatsvinden, met een nog uitgebreider programma dan de eerste twee edities.
Dutchweek Logo
Wat maakt de Kick-Off Saalbach uniek?
  • Fanatiek wintersporten en gezellig borrelen; niets moet, alles mag
  • Bruisende sfeer; zowel op de piste als in het dorp
  • Stijlvolle evenementen op buitenlocaties
  • Zeer uitgebreid skigebied met moderne liften
  • Geweldige bergactiviteiten

De arrangementen bij Summit Travel zijn inclusief skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten gedurende je verblijf. Je krijgt een 4-daagse ticket (bandje). 

Hieronder vind je een link naar onze Zoek & Boek. Het is ook mogelijk om op iedere andere dag aan te komen in die week. 

Let wel: Ons aanbod wordt in de loop van voorjaar/zomer 2024 nog verder aangevuld.

Aankomst 22 januari:
Zoek & Boek
Tijdens Dutchweek Saalbach kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste. In de middag kun je neerstrijken en gezellig wat drinken met een achtergrondmuziekje en liveoptredens. Ben je vervolgens hongerig? Geen zorgen: Saalbach heeft verschillende leuke restaurantjes waar je terecht kunt voor een heerlijke Oostenrijkse maaltijd. 

Dutchweek Saalbach is de perfecte locatie voor wintersporters die houden van de sneeuw en gezelligheid. 

Programma Kick-Off Saalbach 2025


Kick-Off Saalbach aankondiging

Het programma voor de Dutchweek Kick-Off in Saalbach van woensdag 22 t/m zaterdag 25 januari is nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Ben je helaas verhinderd? Wellicht komen deze events je beter uit:

Aftermovie Kick-Off Saalbach

Benieuwd naar een sfeerimpressie van de Dutchweek Kick-Off in Saalbach? Bekijk dan de aftermovie van 2024!

Saalbach

Saalbach behoort tot één van de bekendste wintersportplaatsen van Oostenrijk en heeft een hoge reputatie als het gaat om gezelligheid. Het is een ietwat mondain dorp in het Glemmtal gelegen en maakt deel uit van het geweldige skigebied “Skicircus Saalbach-Hinterglemm”, met maar liefst 200 km pistes.

Saalbach

Het autovrije centrum van Saalbach wordt gekenmerkt door veel hotels, restaurants, winkels en après-ski gelegenheden, met als één van de trekpleisters de MaisAlm, waar het vanaf het middaguur al optimaal genieten is.

Ook in maart is Saalbach verzekerd van sneeuw, op 90% van de pistes zijn sneeuwkanonnen die ervoor zorgen dat er altijd een afdaling mogelijk is tot in het dorp!

Annuleringsvoorwaarden

Standaard hanteren wij de voorwaarden zoals genoemd op onze ANVR-pagina. Vanwege de huidige Corona-onzekerheid hebben we nu bij veel arrangementen de annuleringsvoorwaarden voor de klant gunstiger gemaakt dan de standaard voorwaarden. Zo zijn er behoorlijk veel arrangementen gratis te annuleren tot zelfs 6 weken voor vertrek, zonder opgaaf van redenen.

Summit Travel is een wederverkoper van de entreetickets van de Dutchweek events. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid als gevolg van eventuele afgelasting van deze events, vanwege Corona of andere redenen. De geboekte reis kan niet vanwege afgelasting van het event zonder kosten geannuleerd worden (*). Bij afgelasting van een Dutchweek event krijgt de klant uiteraad wel de kosten van de entreetickets teruggestort.

(*): uiteraard wel als er sprake is van een negatief reisadvies en/of een shutdown van een skigebied


© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer