ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
1132 reviews geven ons gemiddeld een
 
9,1

BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S
Wij, de mensen achter Summit Travel, hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen: een passie voor reizen, een passie voor wintersport, een achtergrond in het bedrijfsleven, een aangeboren inlevingsvermogen en een ultieme servicegerichtheid. Wij hebben allen vaker aan de andere kant van de tafel gezeten. Met deze mix zijn we perfect in staat ons te verplaatsen in u als klant, u te begrijpen en uw wensen te vertalen in een product dat perfect bij u past. Wij kennen de gebieden op ons duimpje en hebben al vele jaren lokale contacten.

Summit Travel is...

 • Zeer persoonlijke service
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en zekerheid
 • Uw eigen contactpersoon
 • Flexibiliteit
 • Ruim assortiment
 • Verrassend scherp geprijsd
Beleef een onbezorgde wintersportvakantie in de Alpen met Summit Travel. Wij organiseren al sinds 2003 met veel plezier de wintersport van vele families, groepen vrienden en collega´s. Onze persoonlijke service en snelheid zorgen elk jaar voor veel blije wintersporters. Nog niet overtuigd? Lees onze Trustpilot reviews (9.2 uit meer dan 1000 reviews).Ruim assortiment
Alle accommodaties in ons aanbod worden regelmatig bezocht en kritisch door ons beoordeeld. Het kan voorkomen dat, ondanks ons ruime aanbod, uw voorkeur uitgaat naar net dat ene plaatsje of net dat ene pensionnetje dat niet vermeld wordt. Ons advies is dan om het toch voor de zekerheid bij ons na te vragen. We hebben veel contacten met agentschappen en hoteliers in andere landen en gebieden. We kunnen vrijwel altijd wat voor u betekenen!

Snelle communicatie
U kunt eenvoudig en snel contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@summittravel.nl of bel naar 010-279 96 32.

Een stukje geschiedenis...

21-07-2003 is de oprichtingsdatum van Summit Travel. Robert Flik start vanuit zijn huis aan de Wijnkade in Rotterdam met het 1e winterseizoen 2003/2004. Er gaan 700 mensen met Summit Travel naar de Alpen, waarvan ongeveer de helft naar Portes du Soleil!   

In 2004 gaan de eerste golfers op vakantie met Summit Travel. Al snel wordt een klein kantoor aan de Schiekade in Rotterdam gehuurd waar Robert geassisteerd wordt door stagiaires Marleen en Jasper. 

In 2006 komen de eerste vaste medewerkers in dienst van Summit Travel: Sandra voor de golfreizen en Astrid voor de wintersportreizen. Het kantoor aan de Schiekade wordt verruild voor het ruimere kantoorpand aan het Weena Zuid in hartje Rotterdam.

In 2008 wordt de golfreizenafdeling gesloten en alle aandacht gaat vanaf nu naar de wintersportreizen. In 2011 is Summit Travel lid geworden van de ANVRVanaf het ontstaan in 2003 zijn ze al lid van de SGR. En … in april 2012 wint Summit Travel de Zoover Award voor Beste Wintersportaanbieder 2012, gevolgd door de Snowplaza Award voor Beste Reisorganisatie in 2017!

In 2015 starten we een nieuw label genaamd Alpenreizen, waarmee we onze klanten ook in de zomer kunnen bedienen met fantastische vakanties naar de Alpenlanden. 

De wintersportafdeling van Summit Travel blijft jaar op jaar groeien. Er is een mooi evenwicht ontstaan tussen de zakelijke markt en de particulieren markt. De zakelijke markt (personeelsuitjes) heeft vooral behoefte heeft aan korte skivakanties (mini ski) op maat, terwijl we voor de particulieren markt inmiddels een zeer ruim vast assortiment (online boekbaar) hebben aangelegd (met zowel korte trips vanaf 2 nachten als de reguliere weektrips van zaterdag tot zaterdag).

Het team groeit mee! Anno 2018 bestaat het voltallige team uit 20 medewerkers (inclusief het  Alpenreizen team) en bemannen we een prachtig kantoor op het Oostplein in Rotterdam.. 


Jaarlijks bezoeken de medewerkers van Summit Travel meerdere skigebieden en accommodaties uit het reisaanbod zodat de klant beter geadviseerd kan worden. Daarnaast wordt het seizoen jaarlijks feestelijk afgesloten door met het team af te reizen naar Dutchweek ItaliaDutchweek Saalbach of Dutchweek Gerlos. De missie van Summit Travel is in de afgelopen 15 jaar niet veranderd: het verzorgen van hoog-kwalitatieve meerdaagse wintersportreizen voor kleine tot zeer grote groepen waarbij service en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Op onze blog plaatsen we regelmatig artikelen vanaf onze werkvloer.

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

 • Wie zijn wij?
 • Bedrijfsinformatie
 • Blog
© 2003-2019 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
 • Privacy Policy
 • Disclaimer