ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2845 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Val Thorens 2024

De ultieme seizoensafsluiter in de voorjaarszon!

Als echte seizoensafsluiter is Dutchweek Val Thorens 'the place to be'! Vier in Val Thorens het einde van het wintersportseizoen in de sneeuw van 27 april tot en met 3 mei 2024! 

Het programma van Dutchweek festival Val Thorens 2024 is nog niet bekend. Wanneer hier meer over bekend is zullen wij deze informatie op deze pagina aanvullen. 

Dit wil je echt niet missen:
  • Heerlijke voorjaarszon
  • Gezellige terrassen
  • Erg sneeuwzeker gebied
  • Live muziek
  • Voordelige prijzen
In deze week gelden er hoge kortingen op arrangementen, skihuur & skilessen! We kunnen accommodaties in heel Val Thorens aanbieden; van eenvoudige studio’s tot luxe chalets. Klik op de button hieronder voor een overzicht van al onze arrangementen. Wil je minder dan 7 nachten verblijven of het zoekresultaat verfijnen op basis van je wensen? Dat kan ook via onze zoek & boekfunctionaliteit of stuur een e-mail naar info@summittravel.nl.
Val Thorens


Al jarenlang een traditie met een gouden randje! Ook in april/mei 2024 wordt het skiseizoen op ultiem gezellige wijze afgesloten met de Dutchweek in Val Thorens! Val Thorens maakt onderdeel uit van het immense skigebied Les Trois Vallées en is het hoogste skidorp van Europa! En geloof het of niet, zelfs in deze vakantieweek is de sneeuw nog in prima conditie!

Overdag kun je je uitleven op de 150 km piste van Val Thorens, waarna je na de lunch kunt genieten van de gezellige achtergrondmuziek. Hierna maak je de dalafdaling naar het dorp, waar de gezelligheid verder gaat met (live) muziek, gezellige terrasjes en entertainment.

Op onze blog lees je meer over de seizoensafsluiting van de afgelopen jaren in Val Thorens!

Val Thorens

Het autovrije dorp is één van de meest populaire bestemmingen in de Franse Alpen, zeker bij de Hollanders. Het is het hoogste skidorp van Europa. Erg sneeuwzeker door de ligging op 2300 meter: je kunt hier de ski's onderbinden van december t/m mei. Vrijwel alle accommodaties liggen in de buurt van de pistes, zodat je in zeer korte tijd je skies of snowboard onder kunt binden.

Een andere belangrijke aanleiding voor de populariteit is uiteraard de aanwezigheid van enorm veel après-ski mogelijkheden. Zowel direct aan de piste als in het centrum vind je veel gezellige terrassen, barretjes, restaurants en discotheken, zoals Le Monde, Malaysia, the Underground en vele andere gelegenheden. Het kan aardig bruisen daar in Val Thorens! Je kunt ook kiezen voor wat rustiger vermaak in het sportcentrum (met o.a. zwembad, sauna, tennis en squash), het overdekte winkelcentrum of in de bioscoop.

Val Thorens

© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer