ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2904 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Val Thorens 2025

De ultieme seizoensafsluiter in Frankrijk

Als echte seizoensafsluiter is Dutchweek Val Thorens 'the place to be'! Vier in Val Thorens het einde van het wintersportseizoen in de sneeuw van 26 april tot en met 2 mei 2025! 

Het programma van Dutchweek festival Val Thorens 2025 is nog niet bekend. Wanneer hier meer over bekend is zullen wij deze informatie op deze pagina aanvullen. 

In deze week gelden er hoge kortingen op arrangementen, skihuur & skilessen! De entreekaarten voor de diverse feestjes kun je helaas niet via ons regelen. Maar we bieden jou wel materiaalhuur, lessen en accommodaties in heel Val Thorens aan. Klik op de button hieronder voor een overzicht van al onze arrangementen. Het is uiteraard ook mogelijk om op iedere andere dag aan te komen in die week.

Aankomst 26 april:
Zoek & Boek

Gezellige traditie in de voorjaarszon

Val Thorens


Al jarenlang een traditie met een gouden randje! Ook in april/mei 2025 wordt het skiseizoen op ultiem gezellige wijze afgesloten met de Dutchweek in Val Thorens! Dit wereldberoemde dorp maakt onderdeel uit van Les Trois Vallées en is het hoogste skidorp van Europa. En geloof het of niet, zelfs in deze vakantieweek is de sneeuw nog in prima conditie!

Overdag kun je je uitleven op de 150 km piste van Val Thorens, met tijdens de lunch gezellige achtergrondmuziek. Hierna maak je de dalafdaling naar het dorp, waar de gezelligheid verder gaat met (live) muziek, gezellige terrasjes en entertainment.

Dit wil je echt niet missen:
  • Heerlijke voorjaarszon
  • Gezellige terrassen
  • Erg sneeuwzeker gebied
  • Live muziek
  • Voordelige prijzen
Als je nieuwsgierig bent naar ervaringen en foto's van eerdere jaren, raden we je onze diverse blogs aan over de seizoensafsluitingen in Val Thorens!

Val Thorens

Het autovrije dorp is één van de meest populaire bestemmingen in de Franse Alpen, zeker bij de Hollanders. Niet zo gek, want Val Thorens is met 2300 meter het hoogste skidorp van Europa en daardoor erg sneeuwzeker. Je kunt hier de ski's onderbinden van december t/m mei. Vrijwel alle accommodaties liggen in de buurt van de pistes, zodat je in zeer korte tijd je skies of snowboard onder kunt binden.

Een andere belangrijke aanleiding voor de populariteit is uiteraard de aanwezigheid van enorm veel après-ski mogelijkheden. Zowel direct aan de piste als in het centrum vind je veel gezellige terrassen, barretjes, restaurants en discotheken, zoals Le Monde, Malaysia, the Underground en vele andere gelegenheden. Het kan aardig bruisen daar in Val Thorens! Je kunt ook kiezen voor wat rustiger vermaak in het sportcentrum (met o.a. zwembad, sauna, tennis en squash), het overdekte winkelcentrum of in de bioscoop. En tijdens de afsluitende Dutchweek is er met live dj's, pubquizzes etc. nog veel meer vertier in Val Thorens!

Val Thorens

© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer