ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
1506 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Val Thorens 2020

Seizoensafsluiting. Meivakantie. Voorjaarszon. Feest. Voordelig.

Als echte seizoensafsluiter is Dutchweek Val Thorens 'the place to be'! Vier van zaterdag 25 april t/m zaterdag 2 mei 2020 feest samen met duizenden (!) andere Nederlanders in de sneeuw! Dit wil je echt niet missen:
  • Heerlijke voorjaarszon
  • Volle terrassen
  • Erg sneeuwzeker gebied
  • Live muziek
  • Bruisende feesten
In deze week gelden er hoge kortingen op arrangementen, skihuur & skilessen! We kunnen accommodaties in heel Val Thorens aanbieden; van eenvoudige studio’s tot luxe chalets.

Wil je minder dan 7 nachten verblijven of het zoekresultaat verfijnen op basis van je wensen? Dat kan via onze zoek & boekfunctionaliteit of stuur een e-mail naar info@summittravel.nl.

Al jarenlang een traditie met een gouden randje! Ook dit jaar wordt het skiseizoen op feestelijke wijze afgesloten met de Dutchweek in Val Thorens, het Franse mekka voor de (après)-skiër! Val Thorens maakt onderdeel uit van het immense skigebied Les Trois Vallées en is het hoogste skidorp van Europa! En geloof het of niet, zelfs in deze vakantieweek is de sneeuw nog in prima conditie!

Overdag kun je je uitleven op de 150 km piste van Val Thorens, waarna je na de lunch kunt genieten van de eerste beats van bekende dj's bij de 360-bar (op de piste). Lekker dansen met je voeten in de sneeuw! Hierna maak je de dalafdaling naar het dorp, waar het feest door gaat tot in de vroege ochtenduurtjes met live muziek en clubnights.

Op onze blog lees je meer over de seizoensafsluiting in Val Thorens!

Ben je helaas verhinderd? Of is één Dutchweek per jaar te weinig voor jou? Bekijk dan eens:

Dutchweek Kirchberg: 15 tot 19 januari 2020 
Dutchweek Zell am See - Kaprun: 22 tot 26 januari 2020
Dutchweek Italia: 11 tot 15 maart 2020
Dutchweek Saalbach: 18 tot 22 maart 2020
Dutchweek Gerlos: 28 maart t/m 4 april 2020
Dutchweek Norway: 1 tot 5 april 2020

Val Thorens

Het autovrije dorp is één van de meest populaire bestemmingen in de Franse Alpen, zeker bij de Hollanders. Het is het hoogste skidorp van Europa. Erg sneeuwzeker door de ligging op 2300 meter: je kunt hier de ski's onderbinden van december t/m mei. Vrijwel alle accommodaties liggen in de buurt van de pistes, zodat je in zeer korte tijd je skies of snowboard onder kunt binden.

Een andere belangrijke aanleiding voor de populariteit is uiteraard de aanwezigheid van enorm veel après-ski mogelijkheden. Zowel direct aan de piste als in het centrum vind je veel gezellige terrassen, barretjes, restaurants en discotheken, zoals Le Monde, Malaysia, the Underground en vele andere gelegenheden. Het kan aardig bruisen daar in Val Thorens! Je kunt ook kiezen voor wat rustiger vermaak in het sportcentrum (met o.a. zwembad, sauna, tennis en squash), het overdekte winkelcentrum of in de bioscoop.

Vervoer

Summit Travel kan passend vervoer voor je regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf naar Val Thorens te rijden. Vanuit Utrecht kun je in 11 uur naar Val Thorens rijden, dit is ongeveer 1100 km.

Met de bus
Voor (grote) groepen kunnen we een busreis op maat regelen. Daarnaast is het mogelijk om individueel met een busreis mee te gaan. Prijs: € 129 p.p. Deze pendelbus is bij te boeken op de website.

Met het vliegtuig
Het is mogelijk om per vliegtuig naar Val Thorens te reizen. Vanaf Amsterdam vlieg je naar Genève met KLM en Easyjet. 

Summit Travel kan een vliegticket, eventueel met aansluitende transfer naar je accommodatie, boeken. Ook is het mogelijk om een auto te huren en daarmee vanaf het vliegveld zelf naar Val Thorens te rijden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de actuele tarieven.


Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2020 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer