ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
1665 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 18 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Outdoor Zell am See - Kaprun

Sportiviteit, gezelligheid en genoeg ruimte voor ontspanning!

Dutchweek Outdoor is één van de nieuwe pareltjes georganiseerd door Dutchweek.nl. Het is dé ultieme ervaring voor iedereen die op zoek is naar een zomervakantie vol sportiviteit en ontspanning. Je neemt deel aan leuke activiteiten, ontdekt mooie plekken samen met je vrienden, familie of collega’s, maar bovenal geniet je van alle gezelligheid in de bergen!

Ga op avontuur van woensdag 18 augustus t/m zaterdag 21 augustus 2021 tijdens Dutchweek Outdoor Zell am See-Kaprun.

Hieronder vind je de verschillende packages voor Dutchweek Outdoor Zell am See. Zo heb je Adventure pack S voor 2 geweldige dagen, maar ook Adventure pack M, L of XL om 4 dagen te genieten van alle sportiviteit en gezelligheid! 

Adventure Pack S

Ben jij in voor een weekend vol sportiviteit en gezelligheid in de bergen? Met dit pakket kun je 2 dagen lang deelnemen aan alle Dutchweek sport/fun/games en heb je toegang tot Dutchweek Entertainment met dagelijks o.a. een DJ, muzikant of zangeres.
€ 45 p.p. 
Kinderen van 5 tot 16 jaar: € 22,50
beach vibe

Adventure pack M

Met dit avontuurlijke 4 dagen ticket krijg je dagelijks toegang tot Dutchweek Entertainment en alle Dutchweek Sport/fun/games. Van yoga boven op de bergtop tot een intensieve bootcamp voor een goede start van je dag. Dit wil je dit niet missen!
€ 89 p.p. 
Kinderen van 6 tot 16 jaar: € 44,50
Yoga

Adventure pack L

Wil je niet alleen 4 dagen lang genieten van alle leuke activiteiten van Dutchweek sport/fun/games, maar ook van de gezellige beach vibes van Dutchweek Entertainment? Bij dit pakket krijg je ook 1 uur SUP boarding op het meer en 1 keer Tobogganing in Kaprun!
€ 110 p.p.
Kinderen van 6 tot 16 jaar: € 64,60
Supping

Adventure pack XL

Ga jij meer voor het extreme? Ga dan ultiem genieten van het 4-daagse ticket met dagelijks toegang tot Dutchweek Entertainment en Dutchweek sport/fun/games. Dit is inclusief 1 uur SUP boarding op het meer, 1 uur Canadese kano of kajak op het meer, 1 keer e-motorcross bij de Areit Alm en 1 keer Tobogganing in Kaprun!
€ 165 p.p. 
Kinderen van 6 tot 16 jaar: € 94,50
Motorcross


Dutchweek Entertainment

Dit wil je niet missen:

  • Badeplatz Erlberg : Een aantal dagen zal hier tussen 15.00 en 18.00 uur een DJ met een live muzikant of zanger(es) zorgen voor gezellige beach vibes tijdens de fun en games die hier plaatsvinden.
  • Pavillon Kaprun: Dagelijks zal hier tussen 15.00 en 23.00 uur een DJ met een live muzikant of zanger(es) zorgen voor een gezellige sfeer.
  • Andere locaties volgen zeer binnekort!

Dutchweek sport/fun/games

Dit wil je niet missen:

  • Yoga op grote hoogte boven op een van de bergtoppen aan het einde van de dag.
  • Bootcamp op een adembenemende locatie om je dag af te trappen.
  • Fun & games voor volwassenen aan het meer bij Badeplatz Erlberg.
  • Sport en games in de Burg in Kaprun op een aantal dagen.

 
Terwijl jij buiten aan het genieten bent van de frisse lucht in de bergen zorgt het safety team van Dutchweek Outdoor ervoor dat alles Coronaproof verloopt. Samen met de lokale VVV stellen zij een safety plan op. Het safety team staat tijdens jouw avontuurlijke vakantie klaar voor al jouw vragen hieromtrent. Sporten in de bergen ver van de drukte en met een safety plan, gezonder en veiliger op vakantie kan bijna niet!

Geïnteresseerd? 

Ben jij net zo enthousiast als wij? Pre-register dan jouw adventure pack via info@summittravel.nl en dan gaan wij op zoek naar de perfecte accommodatie voor jou! 

Bekijk de trailer voor een sfeerimpressie!


Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2021 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer