ANVR SGR Waarborgfonds
647 reviews geven ons gemiddeld een
9,1

BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJGT U
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 10 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweekend Italia 2018

Stijlvol. Culinair. Intiem. Gezellig. 30+.

Houd je van wintersport, lekker eten & drinken, saamhorigheid én gezellige feestjes met Hollandse touch? Dan is Dutchweekend Italia echt iets voor jou! De 6e editie van het stijlvolle event vindt zeer waarschijnlijk plaats in maart 2018 in het Italiaanse skioord Sauze d'Oulx (wordt zsm bekend gemaakt).

Wat maakt Dutchweekend Italia uniek?
 • Authentiek dorpje met smalle sfeervolle straatjes
 • Groot skigebied
 • Genieten van de verrukkelijke Italiaanse keuken
 • Open sfeer, iedereen staat open voor interactie
 • Gezellig druk, maar zeker niet te massaal
Meer over: Arrangementen / Programma / Sauze d'Oulx / VervoerNa de spetterende eerste 5 edities, is het in 2018 alweer tijd voor Dutchweekend Italia nummer 6! Alles draait om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinken, saamhorigheid én gezellige feestjes met een Hollandse touch. Een stijlvol evenement voor de wintersporter boven de 30 jaar in de Italiaanse sneeuw! De organisatie is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en reisorganisatie Summit Travel, in samenwerking met Discovery Italy en de lokale horeca.

Overdag kun je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft. Rond een uur of een ‘s middags hoor je van ver al de vette beats van het volgende feestje van de dag, de snow party midden op de pistes bij Capanna Kind. Hier kun je tot het einde van de middag dansen met de voetjes in de sneeuw, waarna je de laatste afdaling maakt naar het dorp en zo The Village Cafe in rolt om daar verder te feesten op de echte Tiroler manier: après-ski! Tussendoor kun je heerlijk gaan eten bij een van de fantastisch authentieke Italiaanse restaurantjes die Sauze d’Oulx te bieden heeft, gastvrijheid to the max gegarandeerd. Om de avond helemaal goed af te sluiten, kun je na het eten terecht in de Miravallino voor de clubavond. Een perfecte mix tussen sportief en gezellig bezig zijn, tijdens deze super actieve break van Dutchweekend Italia. 

De 6e editie van Dutchweekend Italia zal dit jaar zeer waarschijnlijk weer in maart plaatsvinden (wordt zsm bekend gemaakt). Boek bij Summit Travel je reis naar Italië en krijg gratis toegang tot alle feesten en deelname aan de slalomwedstrijd tijdens Dutchweekend Italia! Meld je eenvoudig aan voor de slalomwedstrijd via info@dutchweek.nl.

Voor de echte fanatiekelingen is het ook mogelijk om een hele week naar Sauze d'Oulx te komen. 

Ben je helaas verhinderd ? Of is één Dutchweekend per jaar te weinig voor jou? Bekijk dan eens:
Dutchweekend Saalbach: 21 tot 25 maart 2018
Dutchweekend Gerlos: 4 tot 8 april 2018
 

Feestprogramma Dutchweekend Italia

Houd de Facebook-eventpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over het feestprogramma en de line-up.

Nog nooit een Dutchweekend event bijgewoond? Lees onze terugblik op Dutchweekend Italia 2016 en bekijk onderstaande vlog voor een sfeerimpressie! Dit wil je toch niet missen?!?! 

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx is het gezelligste dorp van de Via Lattea. Het ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en ook met het vliegtuig (Turijn, Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d'Oulx treft u veel pubs, restaurants en dancings verspreid over veel typisch Italiaanse smalle straatjes.

Andere mogelijkheden voor na het skiën: wellness centrum, snowmobile tochten, fakkeltochten, wijnproeven, etc. Al met al een zeer fraaie bestemming zowel uit sportief als gezellig oogpunt en bovendien nog niet ontdekt door veel Nederlanders! Vanuit Sauze d'Oulx heeft u rechtstreeks toegang tot het Via Lattea skigebied middels 2 skiliften. Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp.

 


Via Lattea

Met zo’n 400 km aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië. Dit gebied ligt in het noordwesten van Italië tegen de Franse grens, op zo’n 80 km van Turijn (en 200 km van Milaan) en kent een maximale hoogte van 2850 meter, waarmee het een sneeuwzeker gebied is.

Het liftensysteem is prima, er zijn veel sneeuwkanonnen en het gebied is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bekende dorpen in dit gebied: Sestriere, Cesana, Claviere, San Sicario, het Franse Montgenevre en Sauze d’Oulx.

Het vervoer

Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

Met de bus - privé busreis
Voor (grote) groepen kunnen we een busreis op maat regelen. Een privé busreis heeft als voordeel dat uw groep wordt opgehaald op een door u aangegeven locatie. Bovendien hoeft u niet meer langs andere locaties om anderen op te halen.
 • 5- of 6-daagse Royal Class privé busreis
 • Opstapplaats: door u aangegeven locatie
 • Type bussen: 40, 44, 50 of 66 zitplaatsen

Met het vliegtuig - vluchten
We kunnen vluchten regelen op Turijn (KLM) en Milaan (Easyjet en KLM) en aanvullende transfers van en naar het vliegveld.
De prijzen voor de vluchten zijn op aanvraag.

Met het vliegtuig - privé transfer
Boekt u liever een privé transfer? Geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen.
Prijs op aanvraag (afhankelijk van aantal personen).

Met het vliegtuig - auto huren
Ook is het mogelijk om een auto te huren en daarmee vanaf het vliegveld zelf naar Sauze d'Oulx te rijden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de actuele tarieven.

dutchweekend, italia, sauze d'oulx, via lattea

Arrangementen Dutchweekend Italia

De vanaf-prijzen hieronder zijn gebaseerd op:
- prijs per persoon
- 4 overnachtigingen
- inclusief 3-daagse skipas
- inclusief toegang tot alle Dutchweekend feesten
- exclusief vervoer
Helaas heeft de door u opgevraagde zoekopdracht geen resultaat opgeleverd. Controleer uw zoekopdracht op spelfouten en verbeter indien nodig.

Gaat uw voorkeur uit naar een dorp dat wij (nog) niet aanbieden op de website, stuur een e-mail naar info@summittravel.nl of bel naar 010 - 279 96 32. We kunnen vrijwel altijd wat voor u betekenen!

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

 • Wie zijn wij?
 • Bedrijfsinformatie
 • Blog
© 2003-2017 Summit Travel
Wij gebruiken cookies. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.AKKOORD