ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
1203 reviews geven ons gemiddeld een
 
9,1

BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Kirchberg 2020

Nieuw in 2020! 

In 2020 wordt het kiezen tussen de verschillende Dutchweek events nog moeilijker. Van 15 januari tot 19 januari 2020 vindt namelijk de eerste editie van Dutchweek Kirchberg plaats! Net als de andere Dutchweek events belooft dit weer een spetterend evenement te worden!


Wij hebben al een aantal arrangementen online staan voor Dutchweek Kirchberg. Klik op de onderstaande Zoek & Boek button en ontdek de arrangementen voor 4 nachten. Binnenkort komen al onze arrangementen voor Dutchweek Kirchberg online. Boek een arrangement van 3 t/m 7 nachten en ontvang daarbij een skipas én toegang tot alle Dutchweek feesten van woensdag t/m zaterdag met onvergetelijke feestjes op de piste én in het dorp!

 

Het volledige programma van Dutchweek Kirchberg en meer informatie over dit knallende evenement worden binnenkort bekend gemaakt. Summit Travel werkt nauw samen met Dutchweek en is preferred supplier. Bij jouw Dutchweek arrangement zijn de toegangsbandjes voor de feesten dan ook inbegrepen! 

Kun je helaas niet naar Dutchweek Kirchberg? Maar ben je wel enthousiast en kun je niet wachten om (weer) aanwezig te zijn bij een Dutchweek? Ga dan naar een van de andere Dutchweek events:
- Dutchweek Zell am See- Kaprun: 22 tot 26 januari 2020 
- Dutchweek Italia: 11 tot 15 maart 2020 
- Dutchweek Saalbach: 18 tot 22 maart 2020 
- Dutchweek Gerlos: 25 tot 29 maart 2020 
Dutchweek Norway: 1 tot 5 april 2020
Dutchweek Val Thorens: 25 april t/m 2 mei 2020

Feestprogramma Dutchweek Kirchberg 

Houd de Facebook pagina van Dutchweek én onze informatie goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over dit nieuwe Dutchweek evenement. 

Ben je nog nooit op een Dutchweek evenement geweest en wil je graag meer informatie inclusief foto's en video's? Ontdek op onze blog alvast meer over de Dutchweek events!

Kirchberg 

Kirchberg staat bekend als één van de meest gezellige skiresorts van Oostenrijk en is niet voor niets een populaire wintersportbestemming. In het dorpscentrum vind je een nostalgische sfeer en een authentieke bouwstijl. Maar Kirchberg staat vooral bekend om de après-ski en het bruisende nachtleven! Er worden ook veel evenementen georganiseerd in het dorp en het dan ook niet gek dat er in 2020 voor het eerst een Dutchweek event wordt georganiseerd. De combinatie van het gezellige skidorp met het prachtige en gevarieerde skigebied zorgen voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Ontdek meer over Kirchberg in onze blog


Skigrossraum Kitzbühel 

Afdalingen voor ieder niveau en in totaal 179 kilometer aan pistes, dat vind je in het skigebied bij Kirchberg: Skigrossraum Kitzbühel. Beginnende wintersporters kunnen zich uitleven op 101 kilometer aan blauwe pistes. Daarnaast vind je hier 61 kilometer aan rode pistes en 17 kilometer zwarte pistes. Skigrossraum Kitzbühel is ook een prachtige freeride bestemming én je vindt hier zo'n 150 kilometer aan langlaufloipes. Zo is er voor iedereen genoeg te beleven voordat de feestjes op de piste en in het dorp van start gaan!

Vervoer 

Summit Travel kan ook jouw vervoer vanuit Nederland naar Dutchweek Kirchberg regelen. Er volgt snel meer informatie over de mogelijkheden! 

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

© 2003-2019 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer