ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
1560 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Kirchberg 2020

Sportief. Meeslepend. Stijlvol. Bruisend. Oostenrijks.

In 2021 vindt van zaterdag 6 maart tot en met zaterdag 13 maart de 2e editie van Dutchweek Kirchberg plaats! Net als vorig jaar belooft dit weer een spetterend evenement te worden en .. nu dus een hele week!

 • Spetterend winter evenement in Kirchberg
 • Elke dag feest bij de SLAM! stage
 • DJ La Fuente's Full Colour Innercircle 
 • Rodelen op donderdag en vrijdag 
 • Après-ski en partymuziek 

Het is mogelijk om arrangementen van 3 t/m 7 nachten te boeken! De arrangementen zijn inclusief skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten.Ga je een hele week genieten tijdens Dutchweek Kirchberg of bijvoorbeeld van woensdag tot zondag? Bepaal zelf je aankomstdatum en het aantal overnachtingen! 

Klik hier als je bijv. van zaterdag 6/3 tot zaterdag 13/3 wilt verblijven:
Zoek & Boek

of hier als je juist van woensdag 10/3 tot zondag 14.3 wilt verblijven:
Zoek & Boek

en zo kan je zelf uiteraard verder spelen met aankomstdag + aantal nachten.
Overigens worden de arrangementen de komende tijd nog flink aangevuld.

 

Feestprogramma Dutchweek Kirchberg 

Houd de Facebook pagina van Dutchweek én onze informatie goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over dit nieuwe Dutchweek evenement. Er wordt steeds meer bekend over Dutchweek Kirchberg: 

 • Elke dag is er feest bij de SLAM! stage bij de compleet vernieuwde FleckAlmBahn lift en Hotel Klausen van 15.00 uur tot 19.00 uur 
 • Dagelijks is er bij de Dorfplatz in het centrum van Kirchberg Oostenrijkse après-ski en party muziek van 15.00 uur tot 20.00 uur
 • De Tiroler, in het centrum van Kirchberg, wordt elke avond omgetoverd tot Club SLAM! van 20.00 uur tot 00.00 uur op woensdag en donderdag en tot 02.00 uur op vrijdag en zaterdag
 • Op vrijdagmiddag is DJ La Fuente's Full Colour Innercircle 
 • Op donderdag en vrijdag kan er de hele dag gerodeld worden, de liften draaien speciaal door tot 18:30 uur (op vertoon van QR code)
 • Bij Gasthof Obergaisberg is er après-ski en partymuziek van 12.00 uur tot 19.00 uur. Er is hier een speciaal menu: Hüttenmenu voor maar €19 per persoon. 

Ben je nog nooit op een Dutchweek evenement geweest en wil je graag meer informatie inclusief foto's en video's? Ontdek op onze blog alvast meer over de Dutchweek events!

Kun je helaas niet naar Dutchweek Kirchberg? Maar ben je wel enthousiast en kun je niet wachten om (weer) aanwezig te zijn bij een Dutchweek? Ga dan naar een van de andere Dutchweek events:
- Dutchweek Zell am See- Kaprun: 22 tot 26 januari 2020 
- Dutchweek Italia: 11 tot 15 maart 2020 
- Dutchweek Saalbach: 18 tot 22 maart 2020 
- Dutchweek Gerlos: 28 maart t/m 4 april 2020 
Dutchweek Norway: 1 tot 5 april 2020
Dutchweek Val Thorens: 25 april t/m 2 mei 2020

Kirchberg 

Kirchberg staat bekend als één van de meest gezellige skiresorts van Oostenrijk en is niet voor niets een populaire wintersportbestemming. In het dorpscentrum vind je een nostalgische sfeer en een authentieke bouwstijl. Maar Kirchberg staat vooral bekend om de après-ski en het bruisende nachtleven! Er worden ook veel evenementen georganiseerd in het dorp en het dan ook niet gek dat er in 2020 voor het eerst een Dutchweek event wordt georganiseerd. De combinatie van het gezellige skidorp met het prachtige en gevarieerde skigebied zorgen voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Ontdek meer over Kirchberg in onze blog

Skigrossraum Kitzbühel 

Afdalingen voor ieder niveau en in totaal 179 kilometer aan pistes, dat vind je in het skigebied bij Kirchberg: Skigrossraum Kitzbühel. Beginnende wintersporters kunnen zich uitleven op 101 kilometer aan blauwe pistes. Daarnaast vind je hier 61 kilometer aan rode pistes en 17 kilometer zwarte pistes. Skigrossraum Kitzbühel is ook een prachtige freeride bestemming én je vindt hier zo'n 150 kilometer aan langlaufloipes. Zo is er voor iedereen genoeg te beleven voordat de feestjes op de piste en in het dorp van start gaan!

Vervoer 

Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer. 

Met de bus - privé bus boeken
Voor (grote) groepen kunnen we een busreis op maat regelen. Een privé busreis heeft als voordeel dat jouw groep wordt opgehaald op een door jullie aangegeven locatie. Bovendien hoeven jullie niet meer langs andere locaties om anderen op te halen.

 • 5- of 6-daagse Royal Class privé busreis
 • Opstapplaats: door jullie aangegeven locatie
 • Type bussen: 40, 44, 50 of 66 zitplaatsen
 • Prijs: op aanvraag


Met het vliegtuig
Summit Travel kan je tickets boeken voor Transavia vluchten vanaf Amsterdam en Rotterdam op Innsbruck en / of Salzburg. Vaak hanteren wij prijzen met voordeel t.o.v. de online prijzen van Transavia. Informeer bij ons! 

Met het vliegtuig - transfer
Via Summit Travel boek je net zo gemakkelijk jouw transfer van en naar de luchthaven. Prijzen op aanvraag.

Met het vliegtuig - auto huren
Ook is het mogelijk om een auto te huren en daarmee vanaf het vliegveld zelf naar Kirchberg te rijden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de actuele tarieven.

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2020 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
 • Privacy Policy
 • Disclaimer