ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
1665 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 18 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Outdoor Saalbach

Sportiviteit, gezelligheid en genoeg ruimte voor ontspanning!

Dutchweek Outdoor is een onwijs toffe nieuwe vakantie georganiseerd door Dutchweek.nl. Het is dé ultieme ervaring voor iedereen die op zoek is naar een zomervakantie vol sportiviteit en ontspanning. Tijdens deze leuke vakantie in de Oostenrijkse Alpen neem je deel aan leuke activiteiten, ontdek je mooie plekken samen met je vrienden, familie of collega’s, maar bovenal geniet je van alle gezelligheid in de bergen!

Ga op avontuur van woensdag 15 september t/m zaterdag 18 september 2021 tijdens Dutchweek Outdoor Saalbach. Ben je een ervaren of beginnende bergsporter? Je bent hier op de juiste plek. Het programma zit vol leuke games en, met de focus op het grootste fiets, downhill en mountainbike parcours van Europa, is het dé ideale bestemming voor een gezonde en actieve shortbreak!

Hieronder vind je de verschillende packages voor Dutchweek Outdoor Saalbach. Zo heb je Adventure pack S voor 2 geweldige dagen, maar ook Adventure pack M, L of XL om 4 dagen te genieten van alle sportiviteit en gezelligheid! 

Adventure Pack S

Ben jij in voor een weekend vol sportiviteit en gezelligheid in de bergen? Met dit pakket kun je 2 dagen lang deelnemen aan alle Dutchweek sport/fun/games en heb je toegang tot Dutchweek Entertainment met dagelijks o.a. een muzikant of zangeres.
€ 45 p.p. 

Adventure pack M

Met dit avontuurlijke 4 dagen ticket krijg je dagelijks toegang tot Dutchweek Entertainment en alle Dutchweek Sport/fun/games. Van yoga boven op de bergtop tot een intensieve bootcamp voor een goede start van je dag. Dit wil je niet missen!
€ 89 p.p. 

Adventure pack L

Wil je niet alleen 4 dagen lang genieten van alle leuke activiteiten van Dutchweek sport/fun/games, maar ook van alle gezelligheid van Dutchweek Entertainment? Bij dit pakket krijg je ook een guided bike tour en een dagkaart van het Hochseilpark in Saalbach!
€ 155 p.p.

Adventure pack XL

Ga jij meer voor het extreme? Ga dan ultiem genieten van het 4-daagse ticket met dagelijks toegang tot Dutchweek Entertainment en Dutchweek sport/fun/games. Dit is inclusief 1 keer een Canyoning Tour, Guided Bike Tour, AlpenOase Archery parcour en dagkaart van het Hochseilpark in Saalbach!
€ 235 p.p.

Dutchweek Entertainment

Dit wil je niet missen:

  • Neuhaus Hotel en EVA Alm: Dagelijks zal hier tussen 19.00 en 23.00 uur muziek of een live muzikant of zanger(es) zorgen voor een gezellige sfeer.
  • Saalbacherhof Terrace: Dagelijks zal hier tussen 16.00 en 23.00 uur muziek of een live muzikant of zanger(es) zorgen voor een feestelijke stemming.
  • Montana Royal: Dagelijks zal hier tussen 11.00 en 16:30/17:00 uur muziek of een live muzikant of zanger(es) zorgen voor een leuke sfeer.
  • Andere locaties volgen zeer binnekort!

Dutchweek sport/fun/games

De tofste activiteiten:

  • Yoga aan het einde van de dag op een grote hoogte boven op een van de bergtoppen.
  • Bootcamp op een adembenemende locatie om je dag af te trappen. 
  • Fun & games voor volwassenen op diverse locaties in en om Saalbach. 

Terwijl jij buiten aan het genieten bent van de frisse lucht in de bergen zorgt het safety team van Dutchweek Outdoor ervoor dat alles Coronaproof verloopt. Samen met de lokale VVV stellen zij een safety plan op. Het safety team, staat tijdens jouw avontuurlijke vakantie, klaar voor al jouw vragen hieromtrent. Sporten in de bergen ver van de drukte en met een safety plan, gezonder en veiliger op vakantie kan bijna niet!

Geïnteresseerd? 

Ben jij net zo enthousiast als wij? Pre-register dan jouw adventure pack via info@summittravel.nl en dan gaan wij op zoek naar de perfecte accommodatie voor jou! 

Bekijk de trailer voor een sfeerimpressie!


Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2021 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer