ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2508 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 20 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Extra activiteiten

Bij groepen vanaf ongeveer 10 personen willen wij graag op verzoek extra activiteiten en evenementen regelen en kunnen we je vaak mooie adviezen aan de hand doen. Jouw trip wordt er nog vollediger en boeiender mee!

We denken dan aan een avondje rodelen of bobsleëen, parapenten, klimmen, heli-skiën, etc. In de meeste plaatsen is er voldoende te doen op dit vlak. En als je voor een rustige activiteit kiest, regelen we desnoods een avondje theater voor de groep! 

Meer informatie vind je op onze groepsreizen wintersport pagina.

Vergaderfaciliteiten:
Een "Summit Travel reis" staat normaliter geheel in het teken van de sportiviteit (wintersport) maar ook indien je daarmee zakelijke en/of educatieve doelen wilt combineren, ben je bij Summit Travel op het juiste adres. We hebben onze groepsbestemmingen en -accommodaties zorgvuldig uitgekozen, zodanig dat er altijd in de buurt een gelegenheid is om met kleine danwel grotere groepen gebruik te maken van een vergader- of seminarzaal. De ene keer is dat in het hotel zelf of in een nabij gelegen hotel waar we ruimte ingehuurd hebben. Een andere keer is dat in een congrescentrum. 

Daarnaast regelen wij voor jou op verzoek alle faciliteiten die je daarbij nodig hebt om op professionele wijze de vergaderingen of seminars te kunnen uitvoeren (beamer, scherm, projector, etc.), alsmede de drankjes en hapjes. Dit zal altijd in goed overleg van tevoren afgestemd worden, zodat je ter plekke niet voor verrassingen komt te staan. De prijzen zijn afhankelijk van je wensen en eisen, informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Meer informatie over bedrijfsuitjes en incentive reizen vind je ook op onze groepsreizen wintersport pagina.

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2023 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer