ANVR SGR Waarborgfonds
987 reviews geven ons gemiddeld een
9,1

BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJGT U
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 10 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Wintersport budget tips

Goedkope wintersport

Een goedkope skivakantie hoeft niet te betekenen dat u mindere kwaliteit moet verwachten. Bij Summit Travel kunt u namelijk tegen uiteenlopende prijzen goede arrangementen samenstellen en boeken. Al onze arrangementen zijn prima verzorgd en bieden precies wat u nodig heeft tijdens uw wintersportvakantie, ongeacht de prijs van uw arrangement. Het gemak en plezier van onze klanten staat bij ons namelijk hoog in het vaandel, of u nu een goedkope of duurdere skivakantie boekt. U kunt kiezen uit diverse weektrips, shorttrips, groepsreizen en last minutes, voorzien van allerlei gemakken en extra’s.

Bespaartips 

Doordat wij zelf ook fanatieke wintersporters zijn, helpen wij u graag zo goed mogelijk bij de voorbereiding van uw reis. Een goede voorbereiding zorgt voor een onbezorgde vakantie!

Als u met de auto op skivakantie gaat en in een appartement verblijft, kunt u vantevoren al enkele dingen regelen om ter plaatste geld te sparen:
  • Neem houdbare etenswaren mee uit Nederland of ga in een grote stad vlak voor uw bestemming boodschappen doen
  • Neem een rugzak mee en maak tijdens uw ontbijt ook meteen uw lunch klaar die u in uw rugzak stopt net als een flesje drinken
  • Stop een mueslireep en fruit in uw jaszak of rugzak, van actief buiten bezig zijn krijg je trek!

Budget-proof op wintersport

Uw accommodatie kunt u zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt. Wilt u dicht bij de piste, of vindt u het niet erg om er iets verder vandaan te verblijven? Heeft u uw eigen materialen of wilt u ter plekke uw skiuitrusting huren? En wilt u zelf voor uw eten zorgen of wilt u genieten van catering? Allemaal overwegingen die u kunt maken tijdens het boeken van uw skivakantie.
Soms kan een duurdere accommodatie inclusief halfpension (ontbijt & diner) uiteindelijk goedkoper zijn dan een accommodaties met alleen ontbijt, aangezien u elke avond kunt besparen op additionele kosten voor het diner ter plaatse. Hetzelfde geldt voor een all inclusive hotel, doordat vantevoren (bijna) alle kosten bekend zijn, kunt u een betere inschatting maken hoeveel geld u maximaal nodig heeft. Supermarkten in een bergdorp zijn nu eenmaal een stuk duurder dan de prijzen van grote supermarktketens in Nederland. Hou hier rekening mee bij uw afweging tussen een skivakantie in een appartement en verblijf inclusief eten.
Bekijk op de website van Summit Travel de vele mogelijkheden die wij bieden wanneer u op zoek bent naar een low budget wintersportvakantie.
Voordelige skivakanties

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

  • Wie zijn wij?
  • Bedrijfsinformatie
  • Blog
© 2003-2018 Summit Travel
ANVR SGR Waarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer
Wij gebruiken cookies. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.AKKOORD