ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2490 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 20 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Wintersport budget tips

Goedkope wintersport

Een goedkope skivakantie hoeft niet te betekenen dat je mindere kwaliteit moet verwachten. Bij Summit Travel kun je namelijk tegen uiteenlopende prijzen goede arrangementen samenstellen en boeken. Al onze arrangementen zijn prima verzorgd en bieden precies wat je nodig hebt tijdens de wintersportvakantie, ongeacht de prijs van het arrangement. Het gemak en plezier van onze klanten staat bij ons namelijk hoog in het vaandel, of je nou een goedkope of duurdere skivakantie boekt. Je kunt kiezen uit diverse weektrips, shorttrips, groepsreizen en last minutes, voorzien van allerlei gemakken en extra’s.

Bespaartips 

Doordat wij zelf ook fanatieke wintersporters zijn, helpen wij je graag zo goed mogelijk bij de voorbereiding van je reis. Een goede voorbereiding zorgt voor een onbezorgde vakantie!

Als je met de auto op skivakantie gaat en in een appartement verblijft, kun je van tevoren al enkele dingen regelen om ter plaatste geld te sparen:
  • Neem houdbare etenswaren mee uit Nederland of ga in een grote stad vlak voor je bestemming boodschappen doen
  • Neem een rugzak mee en maak tijdens het ontbijt ook meteen je lunch klaar die je in je rugzak stopt net als een flesje drinken
  • Stop een mueslireep en fruit in je jaszak of rugzak, van actief buiten bezig zijn krijg je trek!

Budget-proof op wintersport

Je accommodatie kun je zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Wil je dichtbij de piste, of vind je het niet erg om er iets verder vandaan te verblijven? Heb je je eigen materialen of wil je ter plekke je skiuitrusting huren? En wil je zelf voor je eten zorgen of wil je genieten van catering? Allemaal overwegingen die je kunt maken tijdens het boeken van jouw skivakantie.
Soms kan een duurdere accommodatie inclusief halfpension (ontbijt & diner) uiteindelijk goedkoper zijn dan een accommodatie met alleen ontbijt, aangezien je elke avond kunt besparen op additionele kosten voor het diner ter plaatse. Hetzelfde geldt voor een all inclusive hotel, doordat van tevoren (bijna) alle kosten bekend zijn, kun je een betere inschatting maken hoeveel geld je maximaal nodig hebt. Supermarkten in een bergdorp zijn nu eenmaal een stuk duurder dan de grote supermarktketens in Nederland. Hou hier rekening mee bij je afweging tussen een skivakantie in een appartement en verblijf inclusief eten.
Bekijk op de website van Summit Travel de vele mogelijkheden die wij bieden als je op zoek bent naar een low budget wintersportvakantie.
Voordelige skivakanties

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2023 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer