ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2640 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 20 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S
Lekker met de eigen auto? Dat kan uiteraard! Minimaal een week voordat je op reis gaat, ontvang je een routebeschrijving per e-mail, tezamen met de andere reisbescheiden. Je treft dan ook informatie aan over hoe je moet handelen mocht je later op de bestemming aankomen (bijvoorbeeld na 19.00 uur).

Als je met de auto op wintersport gaat, is het aan te raden dit met winterbanden te doen. Daarnaast is het belangrijk dat de bandenspanning op peil is en dat de uitrusting (koelvloeistof, antivries etc.) in orde is. Voor de wintersportreizen adviseren wij om sneeuwkettingen mee te nemen. Op veel bergwegen is het zelfs verplicht om die in de bagage paraat te hebben. Vergeet dan ook niet de bijbehorende ‘attributen', zoals een matje en handschoenen. 

Je hebt voor Zwitserland en Oostenrijk een Autobahnvignet nodig, te verkrijgen bij de ANWB, bij de grenskantoren en vaak ook bij de benzinestations voor de grens. Een indicatie voor de tolgelden in bijv. Frankrijk en Italië kun je opvragen bij de ANWB.

Tot slot wijzen we op het belang van een Wegenwacht Europa Service (ANWB) of vergelijkbare verzekering, voor het geval je onverhoopt met autopech langs de weg komt te staan.

Tips voor een goede voorbereiding van uw auto op winters weer

Terug

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2023 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
  • Privacy Policy
  • Disclaimer