ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
2640 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 20 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Trein

Bij wintersportvakanties naar Oostenrijk (en enkele bestemmingen in Italië) bieden wij de mogelijkheid om een comfortabele, rechtstreekse treinreis te boeken.
De Alpen Express (vakantietrein/nachttrein) brengt je naar vele dorpen. Een aansluitende transfer is ook via Summit Travel te boeken en brengt je naar de accommodatie, ook in de omliggende skidorpen! Afhankelijk van de weersomstandigheden en de ligging van de accommodatie kan het voorkomen dat de transfermaatschappij de reiziger op een centraal punt afzet en ophaalt.Bij een reis met de Alpen Express vertrek je meestal op vrijdag in de namiddag/avond vanuit Nederland en kom je de volgende ochtend aan op de bestemming. Je kunt kiezen uit diverse reismogelijkheden:

 • Couchette(lig)rijtuigen maximaal 6 personen
  Comfortabele stoelen, 's avonds omgebouwd tot ligplaatsen, verduisteringsgordijnen, tafeltjes voor eten en drinken. Eenvoudige coupé's. Toiletten, wasruimte op de gang. Drankjes, hapjes verkrijgbaar bij de treinsteward. Inbegrepen zijn lakens, dekens en kussens. Ontbijt is bij te boeken voor € 6,50 per enkele reis per persoon. Inhoud van het ontbijt: koffie of thee, jus d'orange, broodjes, jam, kaas en een reep. Boekingen mogelijk per losse plaats (gedeelde coupé) of als privécoupé.

 • Couchette(lig)rijtuigen maximaal 5 personen comfort
  Comfortklasse met klimaatbeheersing, extra rustig rijcomfort. Comfortabele stoelen, 's avonds omgebouwd tot ligplaatsen, verduisteringsgordijnen, tafeltjes voor eten en drinken. Stopcontact. Toiletten, wasruimte op de gang. Naast slaaprijtuigen aan uiteinde trein, extra rustig. Drankjes en hapjes verkrijgbaar bij de treinsteward. Inbegrepen zijn lakens, dekens en kussens. Ontbijt is bij te boeken voor € 6,50 per enkele reis per persoon. Inhoud van het ontbijt: koffie of thee, jus d'orange, broodjes, jam, kaas en een reep. Boekingen mogelijk per losse plaats (gedeelde coupé) of als privécoupé.

 • Slaaprijtuigen maximaal 3 personen
  Comfortabele bedden met echt matras, overdag omgebouwd tot stoel. Wastafel in de coupé. Stopcontact. Toiletten op de gang. Beddengoed en handdoeken inbegrepen. Ontbijt inbegrepen. Inhoud van het ontbijt: koffie of thee, jus d'orange, broodjes, jam, kaas en een reep. Alleen als privécoupé te boeken.

In de krokusvakantie kun je ook met de Krokus Express reizen (vakantietrein/dagtrein). In 2020 is er één week waarin je met de Krokus Express kunt reizen:

 • heenreis op zaterdag 15 februari 2020: vertrek vanuit Nederland in de ochtend
 • terugreis op zaterdag 22 februari 2020: vertrek vanuit Oostenrijk in de ochtend

Je reist privé of in een gedeelde 6-persoonscoupé met zijgang in een zitrijtuig, 2e klasse. De banken zijn uitschuifbaar en er zijn toiletten aan het uiteinde van de rijtuigen.

De Krokus Express beschikt ook over een bistrorijtuig. Hier zijn warme en koude gerechten verkrijgbaar, drankjes en versnaperingen. De minibar komt bij de coupés langs met koffie, thee, drankjes en kleine hapjes.

Bekijk hier de accommodaties waar je met de trein naartoe kunt reizen.


Tarieven (winter 2019-2020)

Terug

Bel ons op 010 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nieuwsbrief

© 2003-2023 Summit Travel
ANVRSGRSGRZWaarborgfonds
 • Privacy Policy
 • Disclaimer